Annonce
Randers FC

Sportsdirektør med ro i maven: Sælger vi, skal der en erstatning ind

Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC har ingen planer om at hente nye spillere i dette vindue. Det kan dog ændre sig, hvis der kommer bud på spillere fra den nuværende trup.
Annonce

Fodbold: Randers FC spillede sig i løbet af efteråret op på fjerdepladsen i Superligaen, og det bliver med stor sandsynlighed også den samme trup, som i foråret skal gøre arbejdet færdigt og sikre Randers FC en plads i mesterskabsspillet for første gang i klubbens historie.

Ifølge Søren Pedersen er der nemlig ingen planer om at hente nye spillere ind i vinterens transfervindue.

- Bliver der solgt en spiller, skal der en erstatning ind. Men ellers kører vi videre med den nuværende trup, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Som det ser ud lige nu, ligger der ikke nogle konkrete bud på skrivebordet hos Søren Pedersen, men skulle der lande tilbud, som er fristende nok, er sportsdirektøren klar til at agere.

- Der er interesse for vores spillere og klubber, der rører på sig. Men der er ikke noget konkret eller officiel kontakt i øjeblikket, og skulle det komme dertil, er jeg rimelig rolig. Det skal først og fremmest være det rigtige for både spilleren og os, for at vi siger ja, og så er vi klar til at finde en afløser på den pågældende position, siger Søren Pedersen.

Han er i øjeblikket i gang med at kigge på fremtiden for de spillere, som har kontraktudløb til sommer. Det kan du læse mere om her

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers HK

Agesen og Mejlvang efter to point i vestjysk drama: - Havde det været for ti år siden, var jeg gået fuldstændig amok

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce