Annonce
Randers FC

Sportsdirektør: Saba ryger med stor sandsynlighed afsted

Saba Lobjanidze har i denne sæson spillet seks kampe og lavet to mål. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC-sportsdirektør Søren Pedersen forventer, at Saba Lobjanidze er solgt, når transfervinduet klapper i om to uger. Men glipper det, er håbet at nå til enighed med offensivprofilen om en forlængelse af kontrakten.

Randers: Der har været talt og skrevet meget om et salg af Saba Lobjanidze denne sommer, men med blot to uger tilbage af transfervinduet er den georgiske offensivprofil stadig en del af spillerstalden i Randers FC.

Hos sportsdirektør Søren Pedersen er det dog fortsat forventingen, at Randers FC har solgt Saba Lobjanidze, når august bliver til september.

- Hvis vi kigger på det rent sportslige, så har vi lige nu den trup, vi gerne vil have. Men det er også en del af vores strategi at sælge spillere, og det er fortsat min forventning, at vi kommer til at sælge Saba i dette transfervindue. Der er rigtig mange klubber, som er interesserede, og vi er også interesserede i at få noget økonomi ud af den handel, siger Søren Pedersen.

Hvad er så årsagen til, at han ikke er solgt endnu?

- Det er, at vi ikke har fået et tilbud, som vi synes, er attraktivt nok. Der er som sagt klubber, som er interesserede, men det er også vores opgave at vurdere økonomien i et bud op imod den store sportslige værdi, som Saba har for os. Han laver mange mål og er kampafgørende, og det skal vi selvfølgelig veje op imod de tilbud, vi får ind, siger Søren Pedersen.

Til- og afgang i Randers FC

Tilgang:

Mathias Nielsen, AC Horsens

Simon Piesinger, Rheindorf Altach

Alhaji Kamara, Vendssyssel FF

Vito Hammershøy-Mistrati, Hobro IK

Issah Salou, Sporting Club Accra

Tosin Kehinde (leje), CD Feirense

Kasper Høgh, egne rækker

Tobias Klysner, egne rækker

Oliver Bundgaard Kristensen, egne rækker

Afgang:

Jonas Bager, Saint Gilloise

Nicolai Poulsen, AGF

Mikael Boman, Halmstads BK

Kasper Enghardt, Lyngby

Mads Aaquist, FC Nordsjælland

Mulig kontraktforlængelse

Bliver Randers FC mod forventning ikke enig med en klub om et salg i dette transfervindue, vil Saba Lobjanidzes handelsværdi falde markant, da han er igang med det sidste år af sin kontraktperiode i Randers FC.

Det betyder, at han til nytår kan forhandle frit med andre klubber.

Den situation vil Randers FC selvsagt gerne undgå, og derfor håber Søren Pedersen, at han kan nå til enighed med Saba Lobjanidze og dennes agent om en kontraktforlængelse, hvis et salg ikke falder på plads inden for de næste 14 dage.

- Det er noget, vi er i dialog om. Førsteprioriteten hos Saba og hans agent er, at spilleren kan komme videre til næste skridt i karrieren og prøve sig af på en højere hylde. Det vil vi gerne hjælpe med, og det arbejder vi sammen på. Men falder det ikke på plads, håber jeg, at vi kan blive enige om en længerevarende kontrakt, siger Søren Pedersen.

Egho lyser op

Falder et salg af Saba Lobjanidze på plads, satser Søren Pedersen stadig på at kunne en hente afløser ind.

Derefter er han klar til at lukke transfervinduet, selv om han ikke helt tør garantere, at der ikke kommer flere spillersalg.

- Vi har flere spillere, som gør det godt, og særligt Marvin Eghos præstationer i slutningen af sidste sæson og begyndelsen af den nuværende sæson er ikke gået ubemærket hen. Der kan altid komme et bud, som er så stort, at vi ikke kan sige nej. Men udover Saba, som med stor sandsynlighed ryger afsted, håber jeg, at vi kan holde truppen intakt, siger Søren Pedersen.

Randers FC spiller næste gang på søndag på udebane mod Lyngby.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce