Annonce
Randers FC

Sportsdirektørens søn på kontrakt: U15-anfører skriver med Randers FC

Laurits Raun Pedersen er til daglig anfører på klubbens U15-ligahold. Foto: Randers FC
15-årig midtbanespiller har indgået en ungdomskontrakt med Randers FC.
Annonce

Fodbold: Randers FC har indgået en kontrakt med Laurits Raun Pedersen, der til daglig er anfører på klubbens U15-ligahold. Det oplyser Randers FC tirsdag formiddag i en pressemeddelelse.

Den 15-årige midtbanespiller er søn af klubbens sportsdirektør, Søren Pedersen, der opnåede 222 førsteholdskampe og i flere sæsoner bar anførerbindet i Randers FC.

– Det er virkelig fedt, og jeg er virkelig glad. Det er noget, jeg har arbejdet hårdt frem imod. Nu gælder det for mig om at fortsætte med at klø på, så jeg kan udvikle mig bedst muligt, siger Laurits Raun Pedersen til klubbens hjemmeside.

Talentchef Peter Elstrup beskriver Laurits Raun Pedersen som en spiller, der er god til at binde et hold sammen.

– Laurits er først og fremmest en stor holdspiller. Man kan tydeligt se hans betydning forholdet, når kampen er fløjtet i gang. Som anfører går han forrest med sin vinderattitude, og han er en virkelig dygtig central midtbanespiller, som vi glæder os til at følge fremover, siger Peter Elstrup.

U15-ligaholdet har haft et svært efterår, hvor de med fem point i 11 kampe ligger næstsidst i rækken.

Billede fra Søren Pedersens afskedskamp for Randers FC, hvor han kom på banen med både søn og datter. Arkivfoto: Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce