Annonce
Randers FC

Sportsnavne fra ugen, der gik: Tidligere Randers FC-ungdomsbomber til Vorup, Randers HK-anfører til dansk storklub og sponsorpenge til randrusianske fans

Jeppe Mogensen (th.) var et stort angrebstalent i Randers FC, hvor han blandt andet opnåede at spille og score i en enkelt U18-landskamp. Siden kom han til Skive i 1. division, hvor billedet her er fra. Arkivfoto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Den forgangne uge i den randrusianske sportsverden har budt på flere interessante nyheder fra Randers FC og Randers HK, men også fra den lokale fodboldandedam, hvor Vorup har tilknyttet en målfarlig angriber.

Det har været en begivenhedsrig uge i den randrusianske sportsverden, der har budt på nyheder fra ligaholdene Randers FC, Randers HK og Randers Cimbria.

Men vi begynder i den lokale fodboldverden,  hvor de i Vorup FB har præsenteret en interessant forstærkning til førsteholdet, som i foråret skal spille i Jyllandsserien. Her kommer Jeppe Mogensen nemlig til at tørne ud for Svenne Poulsens tropper. Den 25-årige angriber har en fortid i ungdomsafdelingen i Randers Freja FC, hvor han var topscorer på klubbens forskellige ungdomshold og i 2014 skrev en toårig kontrakt. Men gennembruddet udeblev i Randers FC, og han kom i stedet til Skive, hvor han lavede 39 mål i 133 kampe. Senest har han spillet i den tredjebedste norske række.

I Randers HK har de offentliggjort, at anfører Sidsel Mejlvang forlader klubben ved kontraktudløb til sommer. Den stærke stregspiller, der senere på måneden fylder 31 år, skal i stedet spille for Odense Håndbold. Hun har skrevet en toårig kontrakt med ligaens suveræne førerhold, som vandt samtlige 13 kampe i grundspillet i efteråret. Her kan en anden stor Randers HK-profil, playmakeren Mai Kragballe, i øvrigt glæde sig over at være kommet på efterårets hold i ligaen.

Annonce

Sponsorstøtte til fans

De største overskrifter har Randers FC tiltrukket sig, da klubben trods et nederlag i den sidste gruppekamp ude mod AZ Alkmaar slutter som nummer to i puljen i Conference League og dermed spiller sig videre til forårets knockoutfase. Men det går også ganske godt for klubbens hold i eSuperligaen. Randers FC esport sluttede som nummer to efter Brøndby i grundspillet og skal således kæmpe om trofæet, når der mandag er Finals.

Der var også gode nyheder fra fanscenen omkring Randers FC, der arbejder hårdt for at skabe bedre stemning omkring kampene. Her har virksomheder fra klubbens sponsornetværk sørget for økonomisk støtte til fanfraktionen, Nordtribunen, som i øjeblikket oplever et stigende medlemstal. Sponsorerne har givet omkring 20.000 kroner, som er i overskud fra en indsamling til udsmykning af midtbyen op til pokalfinalen i foråret.

Annonce

Duo på månedens hold

Mens der så småt er ved at komme grøde i fanmilljøet, er dommen knap så positiv over græstæppet på Cepheus Park Randers. I den halvårlige afstemning, hvor anførerne i Superligaen vurderer banerne, er Randers FC-hjemmebanen blevet vurderet til at være den fjerdedårligste i ligaen i dette efterår. Brøndbys græstæppe er vurderet til at være det bedste.

Efter en sløj sæsonstart er Randers Cimbria ved at finde formen. Tirsdag tog det lokale ligamandskab den fjerde sejr på stribe ved at besejre Team Fog Næstved med 77-75 i Arena Randers. De seneste tids gode præstationer har resulteret i, at Reginald Kissoonlal og Jonathan Klussmann er kommet på månedens hold for november hos basketsitet Fullcourt.

Vi slutter med en tidligere Randers FC-målmand, som i den forgangne uge meldte ud på Twitter, at han stopper karrieren. Det er 36-årige David Ousted, som stod 103 kampe for Randers FC fra 2010 til 2013. Han har siden haft en interessant karriere, som har bragt ham forbi Vancouver, DC United, Chicago Fire og senest svenske Hammarby, hvor han har været holdkammerat med Mads Fenger, som han også spillede sammen med i Randers FC.

David Ousted indstiller karrieren i en alder af 36 år. Arkivfoto: Kirby Lee/Usa Today Sports/Ritzau Scanpix
Annonce
Randers For abonnenter

Tomme boliger råber på indflyttere: Nybyggeri på Thors Bakke til unge studerende er kun fyldt godt en fjerdedel op

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Michael Aastrup Jensen blev i weekenden far til en pige: Navnet var til langvarig forhandling

Randers For abonnenter

Randers er en slikbutik, når det gælder billige lejelejligheder: Hvad med en toværelses til 2.961 kroner?

Randers

69-årig kørte fra færdselsuheld: Politiet troppede op hos ham kort efter

Randers

Boliger i den gamle Thorsgade Kaserne er på trapperne - derfor blev byggeriet forsinket

Kommuner tør ikke bygge vindmøller: V og K vil have Folketinget på banen

Sport For abonnenter

Karriereknusende knæskade vendte op og ned på tilværelsen: Michael Hansen betaler tilbage på og uden for grønsværen

Markedet for plantebaserede fødevarer skal vindes på smag: Plantekompagniet etablerer produktion for at kunne udvikle nye produkter

Randers

Pludselig er han 200 millioner kroner værd: Det svimlende beløb får nu ikke Lars til at gå amok

Dall: Messerschmidt skal æde skovsneglen

Alarm 112

Samlever fængslet for knivdrab: 50-årig kvinde fik halsen skåret over

Leder For abonnenter

Stavnsbundet af vanvittige varmepriser: Nødstedte borgere i Kronjylland svigtet af politikere og samfund

Randers

DF's mand i Randers byråd efter kæmpesejr til Messerschmidt: Nu er det tid til at begrave stridsøkserne

Annonce