Annonce
Randers

Sprang ud som bøsse - og bristede pigehjerter

Ronnie Handskemagers første dansepartner i »Vild med dans« er Saseline Sørensen. Hun var en del af søsterduoen S.O.A.P., som hittede i de danske klubber i slutningen af 1990?erne. Hun har desuden en søn med tennisspilleren Frederik Fetterlein. Foto: Isak Hoffmeyer/TV 2

Ronnie Handskemager er debutant i den niende sæson af Vild med dans. Og så er han fra Randers og skal giftes med Nicolai til maj.

Ronnie Handskemager slog for år tilbage sine folder som fitness-instruktør i Studie 1's motionslokaler i Randers. I fredags debuterede den professionelle danser på nationalt tv, da han sammen med sin dansepartner, sangerinden Saseline Sørensen, gik på scenen til fællesdans i tv-programmet »Vild med dans«.

Ronnie Handskemagers første dansepartner i »Vild med dans« er Saseline Sørensen. Hun var en del af søsterduoen S.O.A.P., som hittede i de danske klubber i slutningen af 1990?erne. Hun har desuden en søn med tennisspilleren Frederik Fetterlein. Foto: Isak Hoffmeyer/TV 2

Ronnie Handskemager blev født i 1974 og voksede op i barndomshjemmet i Spentrup, inden han i starten af 1990'erne flyttede ind i sin egen lejlighed i Randers for at lære at stå på egne ben. Og selv om Ronnie har danset standard- og latindans, siden han var tre år, stod det ikke i kortene, at han ville ende som professionel danser i »Vild med dans«. For som ung voksen lagde han standard- og latindansen en lille smule på hylden. I stedet valgte Ronnie at fokusere på sit job som aerobicinstruktør i det lokale fitnesscenter.

Ronnie er med sine 38 år ikke bare debutant i denne sæson af »Vild med dans«. Han er også alderspræsident blandt de professionelle dansere. Foto: Jesper Paash-Nielsen

Ronnies position som underviser og instruktør i det randrusianske fitnesscenter betød, at han kendte mange af stedets brugere. Det gjaldt både kvinderne, der kom for at savle over hans udseende, og de hårdtpumpede fyre, der kom for at øge deres i forvejen ganske betydelige muskelmasse. Den respekt, folk viste ham i fitnesscenteret, kom ham til gode, da han som 19-årig sprang ud som homoseksuel.

»Jeg ved, at der brast nogle pigehjerter, dengang det kom frem. Men jeg har aldrig haft problemer med, at folk så skævt til mig. Jeg tror, det betød meget, at alle folk respekterede mig, inden det kom frem, at jeg var homoseksuel. For den respekt forsvandt ikke efterfølgende,« siger han.

Faktisk havde Ronnie så megen respekt i fitnesscenteret, at selv de hårde drenge, som man ellers kunne forestille sig ville vende ham ryggen, gav udtryk for deres opbakning.

»Jeg kan huske, at nogle af de stærke drenge fra centeret kom over til mig en aften, hvor vi var i byen i Storegade. De sagde til mig, at hvis der var nogen, der rørte mig eller svinede mig til, så skulle jeg bare sige til. Underforstået, at så ville de tage sig »kærligt« af vedkommende,« fortæller Ronnie med et grin.

Ronnie Handskemager er i dag 38 år og bor i København.Til maj næste år skal han giftes med sin partner, Nikolai Krogh. Han er uddannet designer og har designet den kjole, som Ronnies dansepartner, Saseline Sørensen, skal have på, når de to går på dansegulvet på fredag i deres første solooptræden - en vals.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Kynisk afstraffelse af Randers FC: - Jeg tænkte, hvad pokker foregår der?

Annonce