Annonce
Randers

Springer ud som butiksejer i Langå: Det har været en drøm i lang tid

Jane Thomadsens nye butik RenStil er blevet godt modtaget i Langå. Tilsendt foto
Jane Thomadsen er sprunget ud som butiksejer i hjertet af Langå med sin butik Ren Stil. For Jane Thomadsen er det en drøm, som går i opfyldelse.
Annonce

LANGÅ: Sommerferie har der ikke været meget af for Jane Thomadsen, der 31. juli slog dørene op til en ny livsstilsbutik i Langå med navnet RenStil. Men hun har ikke savnet at holde ferie, for butikken er et hjertebarn, som længe har trængt sig på for at blive til virkelighed.

Kreativitet har altid været vigtigt for Jane og er kommet til udtryk på et hav af forskellige måder. Det er netop muligheden for at være kreativ, skabe og at have sit eget, der driver Jane Thomadsen.

- Det har længe været en drøm at åbne min egen butik, hvor jeg kan forene min lyst til mode, brugskunst, kreativitet og gode kunder med mit arbejdsliv. Butikken er én af mine drømme, og jeg tror, jeg kan få afløb for mange af de forskellige ideer, jeg har her i butikken, siger den glade butiksejer.

- Jeg har fået mange positive tilkendegivelser fra de lokale, og butikken har været godt besøgt fra starten. Dét gør mig så glad, slutter Jane Thomadsen med et stort smil.

Tidligere lå tøjbutikken NO7 på samme placering, men da den lukkede i juni, var det slut med at købe modetøj i Langå. Derfor er langågenserne da også begejstrede for initiativet.


Det har længe været en drøm at åbne min egen butik, hvor jeg kan forene min lyst til mode, brugskunst, kreativitet og gode kunder med mit arbejdsliv

Jane Thomadsen, butiksejer


- Det er så dejligt at have et sted, hvor man kan gå hen og købe en gave, et smykke eller noget nyt tøj, hvis der er et eller andet, man lige står og mangler. RenStil har et godt udvalg med noget for en hver smag, fortæller Anna-Maj Stride Geyti, som har boet i Langå i ni år.

Som hun fortsætter:

- Samtidig føles åbningen af butikken også som om, at Jane investerer i Langå, for en butik som RenStil har stor betydning for byen, så derfor skal vi nok bakke op.

Jane Thomadsen har tidligere haft virksomheden RenStil i en lidt anden form, hvor hun lavede privat rengøring, vinduesudstilling, pyntning til fester og julekranse og dekorationer.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Overfaldet af vilde køer: 67-årig kvinde hårdt kvæstet på Helgenæs

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce