Annonce
112

Spyttede chauffør i ansigtet: Politiet efterlyser beruset mand fra bus 1A

- Vi ved godt, at billedkvaliteten ikke er prangende, men det er det eneste, vi har, og vi håber, at nogen kan genkende manden alligevel, skriver politiet selv om billedet. Foto: Østjyllands Politi
9. januar klokken 08.30 blev en buschauffør fra Midttrafik spyttet i ansigtet, og derfor efterlyser Østjyllands Politi nu en mand.
Annonce

AARHUS: Kender du manden på billedet? Så vil Østjyllands Politi meget gerne høre fra dig.

Manden er nemlig efterlyst, fordi han torsdag 9. januar om morgenen spyttede en buschauffør i ansigtet.

Klokken 8.31 holdt chaufføren - der kørte med buslinje 1A - ind ved stoppestedet på Nørreport. Her væltede en beruset mand lidt rundt i bussen og råbte "jeg hader dig" mod chaufføren. Da han gik ud ad bussens fordør, vendte manden sig mod chaufføren og spyttede ham i ansigtet, inden han gik ud. Og det betyder, at han kan vente en sigtelse for vold, skriver Østjyllands Politi.

- Vi efterforsker sagen som vold mod en person i offentlig tjeneste. Det er en særlig paragraf i straffeloven og har en højere strafferamme end den ”almindelige” voldsparagraf, lyder det i et opslag på politiets Facebook-side, hvor de også skriver at eftersom det ikke er lykkedes at finde frem til manden, vælger man nu at offentliggøre overvågningsbilleder fra bussen.

Manden beskrives som:

  • Dansk af udseende
  • Cirka 25-30 år
  • Cirka 175 centimeter høj
  • Var iført blå jakke, hættetrøje af sejlstof, cowboybukser og sorte sko

Skulle man have informationer om episoden, kan Østjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Overhaling gik helt galt

Annonce