Annonce
Randers

Støder du på en hundepatrulje i tusmørket? Ingen grund til at blive urolig

Foto: Flemming Krogh/Ritzau Scanpix
En mindre gruppe hundepatruljer fra Østjyllands Politi tager tirsdag eftermiddag og aften på træningsøvelse i forskellige dele af Randers.
Annonce

Randers: Hvis du støder på en politimand eller en politihund i de randrusianske gader i løbet af tirsdag eftermiddag og aften, er der ingen grund til at tro, at der er sket en forbrydelse eller fare på færde.

Tilstedeværelsen af ordensmagtens firbenede arbejdskraft skyldes såmænd blot, at et lille udsnit af politikredsens hundepatruljer holder en planlagt træningsøvelse i byen.

Over for Randers Amtsavis oplyser kommunikationskonsulent Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi, at øvelsen vedrører tre hundepatruljer, som i tidsrummet 17-21 vil bevæge sig rundt i forskellige områder af Randers.

- Hvor de præcis kommer til at bevæge sig rundt, er der ikke rigtig nogen, der ved på forhånd. For de skulle jo nødig kunne forberede sig alt for meget på det, der venter, siger han.

Jakob Christiansen fortæller desuden, at det er en svær balance, når man både skal sørge for at informere borgerne om en fremtidig øvelse og samtidig ikke ønsker at afsløre for meget.

- Vi har tidligere oplevet, at folk bliver utrygge, når de ser de her hundepatruljer bevæge sig rundt i deres nabolag. Derfor har vi valgt at fortælle om øvelsen. Men ærligt talt, så ønsker vi jo ikke, at den slags får for meget opmærksomhed, for så risikerer vi bare, at øvelserne mister deres værdi, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce