Annonce
Østjylland

Største butiksflytning nogensinde i Aarhus: Proshop rykker 200.000 varer i weekenden

Ivan Jæger Christiansen, adm. direktør Proshop, håber, at kunderne i weekenden undlader at hente deres varer fysisk på det nye lager i Holme. 20 medarbejdere har ringet rundt til kunder for at undgå misforståelser. Foto: Proshop
200.000 varer i 40.000 kasser med alt fra iphones over it-produkter til spil rykkes i weekenden til ny adresse. Derfor har Proshop for første gang siden 1995 lukket et par dage.

HØJBJERG: Den logistiske udfordring er enorm. Derfor sidder 20 mand lige nu og ringer til de tusinder af kunder, der i en normal weekend ville valfarte til Proshop i Højbjerg for at hente deres it-grej.

Proshop, der er byens største webshop på it-produkter, holder nemlig flytteweekend og har lukket sit Pick-Up Point, hvor 2000-3000 mennesker ellers selv har valgt at hente deres indkøb på en lørdag og søndag.

- Vi skal flytte 40.000 plastikkasser med varer på de to dage fra vores nuværende adresse og 250 meter hen til vores nye robotlager på 16.500 kvadratmeter, siger Ivan Jæger Christiansen.

Annonce

Vi er bange for, at kunder ville gå forgæves, hvis de for eksempel har købt en iphone og et kabel - og så kablet ikke er kommet frem. Derfor holder vi lukket et par dage. Det er første gang siden 1995, da vi åbnede, at det sker, siger Ivan Jæger Christiansen.


Det er sket i takt med, at de tyske delstater lukkede ned på grund af Covid-19. Vi sender hver dag en lastbil til Tyskland fra Højbjerg med dag-til-dag varer, og vi skal snart have endnu en på landevejen

Ivan Jæger Christiansen, adm. direktør, Proshop


Proshop flytter med sine mange varenumre - godt 200.0000 - rundt om hjørnet i Holme Industrikvarter fra Michael Drewsens Vej til Slet Møllevej 22, hvor det nye indgangsparti til at hente sine varer - Pick-Up Point - også ligger.

Skiltet uden på Proshops nye robotlager blev sat op onsdag på Slet Møllevej 17, hvor kunderne i fremtiden skal hente deres it-varer. Pick-up Point, som det hedder, er lukket lørdag og søndag, når Proshop holder store flytteweekend. Foto: Proshop

Det nye, store robotlager er i løbet af kun et år skudt op, så det er klart til at servicere den fremadstormende virksomhed med en omsætning på 1,5 milliarder kroner indenfor varesortimentet med alt indenfor multimedie- og it-relaterede produkter.

Forrygende coronatravlt

Proshop er et af eksemplerne på virksomheder i Aarhus og Danmark, som coronakrisen ikke har knækket. Tværtimod, lyder det fra Ivan Jæger Christiansen.

- Nu flytter vi til det nye, store robotlager, men jeg kan faktisk godt frygte, at vi allerede nu skal tænke at bygge igen, siger den administrerende direktør.

Proshop dækker med sin webshop ikke bare Danmark, men for eksempel også Tyskland, hvor markedet er vokset stort i coronatiden.

- Det er sket i takt med, at de tyske delstater lukkede ned på grund af Covid-19. Vi sender hver dag en lastbil til Tyskland fra Højbjerg med dag-til-dag varer, og vi skal snart have endnu en på landevejen, siger Ivan Jæger Christiansen.

Foreløbig står weekenden på formentlig den største butiksflytning nogensinde i Aarhus for Proshop.

Hør mere her:

Annonce
Randers For abonnenter

Fra ruiner til nyt boligkvarter: Snart begynder udlejningen af de første boliger på Møllestensvej ved Gudenådalen

Danmark

Onsdagens coronatal: 1284 nye smittede - flest siden slutningen af maj

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Afgående borgmesterkandidat vil ikke uddybe sit overraskende farvel til politik: - Jeg er sgu lidt kedelig

Randers FC For abonnenter

Randers FC jubler over talentsalg: - En god handel og et kæmpe skulderklap

Randers

Kommunens nye maskine fræsede cykelsti op

Navne

Dødsfald: Farvel til en ærlig og driftig forretningsmand, der har tørret hænder på folk over hele verdenen

Randers For abonnenter

Dyrt facebookopslag: Sur smiley og bøde på 7500 kroner til lokal helsekost-webshop

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Østjylland

SF-Favrskov klar til kommunalvalget

Randers

Mulig afløser er klar: Tidligere godsdirektør melder sig som ny spidskandidat for Venstre

Danmark

Få overblikket: Her er uddannelserne med det højeste snit

Randers FC

Familien har dobbelttjekket destinationen: Randers FC sælger talent til tysk topklub

Navne For abonnenter

Sammenlægning har lettet arbejdet

Leder For abonnenter

Amtsavisen mener: Syg forklaring fra Brøns rammer os alle

Annonce