Annonce
Randers

Stadig bøvl med smittetallene

Der er stadig knas med at få smittetallene ud fra Statens Serum Institut. De lokale tal er frosset fast på onsdagens tal. Arkivfoto: Roslan Rahman/AFP
Annonce

Østjylland: Fredagens smittetal fra Statens Serum Institut bærer præg af, at der var tekniske problemer torsdag, så de lokale tal slet ikke nåede ud. Fredag var det de nøjagtigt samme tal, som om onsdagen i de fem kommuner, avisen dækker, så derfor må vi undvære dem endnu en gang.

Dagens tal dækker i øvrigt, på grund af de tekniske problemer, over kun 15 timer, mod normalt 24 timer.

Ud af 52.270 testede var der 659 positive resultater. Der er 17 dødsfald med covid-19 og med 78 nye indlæggelser er antallet af indlagte i alt 792.

Randers Kommune opdaterer sin egen hjemmeside og her er der fredag registreret ti nye smittede, og det giver et samlet antal på 107 over de seneste syv dage.

Favrskov Kommune laver også sin egen statistik, og her var der fredag nul nye smittede og i alt 52 smittede over de seneste syv dage.

Antallet af indlagte med covid-19 på hospitaler i Region Midtjylland var fredag i alt 117, heraf 22 på intensivafdelinger. Der var fredag 13 covid-19-patienter indlagt på Regionshospitalet Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kragballe genopstod og gik forrest i Forum: Dét sagde Randers HK-lejren efter sejren

Annonce