Annonce
Randers

Stak af fra uheld på motorvejen - efterlyses nu

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
En mandlig bilist stak af, efter at have påkørt en kvindelig blist på motorvejen ved Randers.
Annonce

Randers: Torsdag morgen stak en mand af, efter at han havde været impliceret i et færdselsuheld på motorvejen ved Randers.

Uheldet var sket i nordgående retning ved Randers, hvor en 32-årig kvindelig bilist blev påkørt af den bagvedkørende bil. Den 32-årige kvinde fortalte efterfølgende til Østjyllands Politi, at den bagvedkørende bil, som var en sort Audi, havde ramt hende.

Efterfølgende var den mandlige fører steget ud af bilen, men han havde ikke ønsket at indblande politiet eller udveksle oplysninger, og var derefter kørt fra stedet.

Politiet efterlyser nu manden, der beskrives som 50-55 år, 170-175 cm høj med kraftig kropsbygning, kort gråt hår og gråligt eller mørkt skæg. Han talte dansk og haltede. Han var iført hvid T-shirt, mørk hættetrøje med lynlås og mørke klipklapper Politiet har en formodning om, hvem manden kan være, men hører gerne fra vidner til uheldet på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Cyklist kørt ned af svingende bil

Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce