Annonce
Navne

Starter egen psykologpraksis: Annesofie vil hjælpe unge

Annesofie Krogh Johansen har åbnet psykologpraksis i Dronningborg. Foto: PR
Ny psykologpraksis i Dronningborg har fokus på de mange unge, der har ondt i livet.
Annonce

Dronningborg: Fra sin psykologpraksis i Dronningborg vil psykolog Annesofie Krogh Johansen sætte fokus på de mange unge mennesker, som har ondt i livet, føler sig stressede, usikre, ensomme og udmattede.

Hun tilbyder samtaler til en reduceret pris til unge i alderen 15-18 år samt til studerende. I juni og juli måned er der tilmed mulighed for en uforpligtende gratis prøvesamtale på 50 minutter.

Annesofie er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Aarhus Universitet og har netop startet sin praksis PsykologKrogh.

- Unge mistrives som aldrig før. De navigerer i et komplekst felt af pres og forventninger, som gør det ekstremt svært at føle sig god nok. Mange unge udvikler depressive og angstlignende tilstande i en meget ung alder, siger Annesofie Krogh.

Annonce

Valg og fravalg

Annesofie har videreuddannet og specialiseret sig inden for de problematikker, som mange unge støder på i løbet af deres ungdomsliv.

Hun har derfor udviklet en række tiltag, som henvender sig direkte til unges mangeartede problemer, og som passer til den enkeltes behov.

- Jeg vil gerne hjælpe unge med at finde mod til at tage de valg og fravalg, som livet kræve. De skal have mod til at realisere sig selv, siger Annesofie.

Annesofie blev mor i 2017 og det var denne nye livsomstændighed, der satte skub i tanken om at starte egen praksis.

Her har hun fleksibilitet og mulighed for at tilbyde klienter terapi på lige det tidspunkt, som passer ind i den enkelte klients liv -også efter klokken 16 og i weekender.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce