Annonce
Norddjurs

Startskuddet til Stena Lines nye rute er gået: Nu kan du købe en billet til Halmstad

Billetterne til den kommende færgerute mellem Grenaa på Djursland og Halmstad i Halland er nu blevet sat til salg hos Stena Line. Privatfoto
Fra og med 1. februar 2020 kan færgepassagerer tage en tur på Stena Lines nye rute mellem Grenaa og Halmstad. Men allerede nu er salget af billetter til ruten gået i gang.
Annonce

Grenaa: 1. februar 2020 åbner Stena Line sin helt nye færgerute mellem Grenaa og Halmstad. Men selvom der er næsten tre måneder til, så kan færgepassagerer og færge-entusiaster allerede nu sikre sig billetter til den nye færgerutes allerførste ture på tværs af Kattegat.

Det fortæller Tony Michaelsen, der er Stena Lines rutedirektør i Danmark.

- Nu kan vores gæster begynde at købe billetter til den nye rute, hvilket er med til at markere, at ruten snart bliver en realitet. Vi ser frem til at skabe uforglemmelige rejseoplevelser i mange år fremover, siger han.

I mellemtiden er forberedelserne til rutens flytning fra Varberg til Halmstad allerede i fuld gang. Således vil en nybygget terminal i Halmstad med flere bæredygtige løsninger som solceller og grøn elektricitet være klar til at modtage Stena Lines færge inden Grenaa-Halmstad-rutens startskud i februar.

Annonce

Færgen får et løft

Men det er ikke kun ruten, der kommer til at ændre sig. Det gør også Stena Line-færgen Stena Nautica fra 1986, som får til opgave at besejle den nye rute mellem Grenaa og Halmstad i det nye år.

Stena Nautica sejler i øjeblikket på ruten mellem Grenaa og Varberg, Men når den sidst planlagte overgang på den rute, er overstået fredag 20. december, er det planen, at den skal have en overhaling.

Det betyder blandt andet, at færgens restauranter og barer vil blive renoveret i et forsøg på at give underholdningen og servicen et løft. Herudover vil de firbenede gæster også forbedrede forhold, idet der etableres et nyt hundehjørne, som har vist sig at være populært på flere af Stena Lines andre færger, lyder det fra Stena Line.

Annonce

Norddjurs fester med

Selve åbningen af den nye færgerute vil ifølge Stena Line blive markeret med en stor åbningsweekend, som byder på festivitas i både Grenaa og Halmstad. Det sker 1. og 2. februar, hvor også Norddjurs Kommune planlægger at tage del i festen.

Det fortæller Sofia Braad Hansen, der er kommunikationsmedarbejder i kommunen.

- Jeg kan bekræfte, at vi i Norddjurs Kommune planlægger at tage del i festen i forbindelse med den første færgeafgang fra Grenaa til Halmstad. Men eftersom selve programmet for dagen stadig er under udvikling, er vi endnu ikke klar til at fortælle om det i detaljer, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Karakterer fra vendepunktet i Nørreskoven: Defensiven viste vejen

Randers

Politiet nedlægger hotspot i Randers

Annonce