Annonce
Randers FC

Statistik og bud på opstillingen: 16-årig med mod Hobro

Marvin Egho er skadet og er derfor ikke en del af truppen mod Hobro søndag. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Randers FC har flere spillere tilbage fra skade, men der er alligevel blevet plads til 16-årige Filip Bundgaard Kristensen i truppen.

Randers: Selvom Erik Marxen, Mathias Greve, Kasper Høgh og nu også Marvin Egho er skadede, lysner det alligevel en smule på den front for Randers FC.

Jesper Lauridsen og Simon Graves er begge tilbage i omdrejninger og en del af truppen mod Hobro. Særligt sidstnævnte må få Thomas Thomasberg til at ånde lettet op, da Mathias Nielsen er i karantæne. Dermed er Graves den eneste deciderede forsvarsspiller, som kan spille med Simon Piesinger centralt.

I truppen er der derudover blevet plads til Laurs Skjellerup, som mod Horsens fik Superligadebut, Issah Salou, som endnu ikke har fået et eneste minut i ligaen, og purunge Filip Bundgaard Kristensen, lillebror til 19-årige Oliver Bundgaard Kristensen, som også er med for første gang.

Annonce

Det offensive talent fyldte 16 år fredag, så han kan blive den yngste Randers FC-spiller i historien, ligesom det er er første gang siden brødreparret Michael og Mogens Laursen spillede sammen i angrebet, at to brødre er en del af en Randers FC-trup.

Til søndagens opgør får hjemmeholdet Simon Jakobsen tilbage fra den karantæne, han pådrog sig i det seneste opgør mod Randers FC, hvor han begik straffespark mod Emil Riis. Hos kronjyderne er Alhaji Kamara også tilbage fra sin tur i skammekrogen.

Angriberen skal være med til at ændre Randers FC's noget uheldige udebanestatistik. De seneste ni kampe på fremmed græs har blot budt på én sejr, to uafgjorte og seks nederlag.

Til gengæld har kronjyderne det umanerligt godt med Hobro, som de kun har tabt til tre gange ud af 15 forsøg. Ellers har møderne med lokalrivalerne budt på ni sejre og tre uafgjorte.

Seneste møde bød på en stor hjemmebanesejr til Randers FC på 4-0, hvor to gange Emil Riis, Marvin Egho og Mathias Greve leverede målene.

Skal der tre point på kontoen igen, er de lyseblå nødt til at stække Edgar Babayan. Den tidligere Randers FC-kant har været flyvende, og han har assisteret eller scoret otte ud af Hobros seneste ti mål. Samtidig topper han også ligaens assistliste med ni af slagsen. Samme antal som Brøndbys Simon Hedlund.

Det er Peter Kjærsgaard, som skal styre fløjten i lokalopgøret. Han er den dommer, der har uddelt flest advarsler i sæsonen. Han har dømt Randers FC en gang tidligere i sæsonen, det var udesejren på 3-0 over AaB, hvor hvert hold fik tre advarsler.

Randers Amtsavis' bud på startopstillingen mod Hobro. Kampen starter søndag klokken 16 og kan følges på TV3 Sport eller live på amtsavisen.dk.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Live: Giver guldrusen vinger mod midtjyske mesterskabsbejlere?

Annonce