Annonce
Randers

Steen har solgt sit livsværk efter 29 år: - Jeg kommer til at savne medarbejderne og lugten af gummi

Steen Haugaard Fransen vil fremover skrue op for sit engagement i fodboldklubben Helsted Fremad, og så kommer også familien til at få mere af hans opmærksomhed. Foto: Annelene Petersen
Randrusianeren Steen Haugaard Fransen har solgt sin andel i Quickpoint-kæden, der indtil 2020 var kendt under navnet Quickpot. Salget sker på et godt tidspunkt, slår han fast.

Randers: Steen Haugaard Fransen, der er medejer af værkstedskæden Quickpoint, som tæller 32 afdelinger over hele landet, har på Linkedin offentliggjort, at han har solgt sin ejerandel på 48 procent.

Som han blandt andet skriver:

"For snart 29 år siden startede jeg Quickpot sammen med Martin Pedersen. Den gang med et enkelt værksted og 2 medarbejdere. Vi startede som drive-in dæk og udstødningscenter og nu er der 32 full-service værksteder med "nyt navn" #Quickpoint. For 3 år siden solgte Martin sin del(...) og nu har jeg også solgt min del. Jeg er super stolt over det vi har skabt sammen med et fantastisk team af medarbejdere. (…) Jeg glæder mig nu til at få lidt mere tid og vil hellige mig familien, mine ejendomme og Helsted Fremad."

Annonce

Det helt rigtige tidspunkt

Steen Haugaard Fransen fortæller til Randers Amtsavis, at timingen føles rigtig for salget, der er effektueret med virkning 1. maj.

- Jeg synes, tidspunktet er det rigtige lige nu. Virksomheden står godt på benene, og jeg har ikke været så stor en del af den daglige drift. Jeg har mere været inde over opkøb og udvikling, og det har så gjort, at dét, at jeg træder ud, ikke giver de store skvulp ude i organisationen. Så den vej rundt synes jeg, at det er godt, at det bliver nu, siger han.

Den nu tidligere medindehaver føler sig overbevist om, at virksomheden sagtens kan køre videre uden ham.

- Det har jeg ikke været i tvivl om, så på den måde har den del ikke været en bekymring. Omvendt er det klart, at jo mere, man fylder i det daglige, og jo flere opgaver, man varetager internt, jo mere skal der også ændres på tingene, siger Steen Haugaard Fransen og føjer til:

- I dag er vi heldigvis i en situation, hvor det er muligt at køre det videre uden at ændre på ret mange ting, og det har selvfølgelig betydet meget.

Annonce

Lugten af gummi

På spørgsmålet om, hvad Steen Haugaard Fransen kommer til at savne allermest efter 29 år med Quickpot/Quickpoint, kommer svaret prompte:

- Den daglige snak med medarbejderne og lugten af gummi. At komme rundt på værkstederne og sparke lidt dæk, det kommer jeg da helt sikkert til at savne, siger han og opgiver nærmest på forhånd at uddybe, hvad det er ved lugten af gummi, der er så dragende.

- Jamen, det kan man ikke forklare. Hvis man har solgt dæk i 30 år, så ved man, hvad det er, man snakker om, og alle andre, de forstår det bare ikke, siger han.

Steen Haugaard Fransen er i forvejen engageret i fodboldklubben Helsted Fremad, en post han fremover vil lægge endnu flere timer i.

- Helsted Fremad fylder sindssygt meget for mig, og der ser jeg frem til måske at kunne lave flere ting på forkant fremover. Jeg håber på, at det kan blive lettere, hvis jeg kunne få mit arbejde i klubben organiseret lidt bedre, så det ikke altid bliver på bagkant, når jeg skal have nogen til at hjælpe mig, forklarer han.

- Det er jo en stor organisation, hvor vi efterhånden er 750 medlemmer og 100 frivillige trænere, og det kræver altså noget, når vi ikke har nogen fastansatte på kontoret eller noget som helst. Derfor tror jeg, det vil være en fordel at gentænke vores processer, det kunne være rigtig godt at hjælpe til med. Så det skal vi have styr på, og derfor kommer jeg til at lægge noget tid i det, fortsætter han.

Den tidligere medindehaver af værkstedskæden Quickpoint kommer til at savne lugten af dæk. Her er han omgivet af Porscher. Foto: Annelene Petersen
Annonce

En ny hverdag

Selvom Steen Haugaard Fransen er godt tilfreds med salget, er der en ny hverdag, der fremover skal gøre det ud for den, der har fyldt de seneste næsten 30 år.

- Jeg har det rigtig godt med det, men om jeg har vænnet mig til det, det ved jeg ikke endnu. Det skal jeg jo til at finde ud af, ligesom jeg også skal finde ud af, hvordan min hverdag så skal være, siger han.

- Vi skal hygge os lidt mere i familien og være mere sammen i det omfang, det kan lade sig gøre.

Ifølge aftale må han ikke løfte sløret for, hvor mange penge han får ud af salget, men på forhånd har han ikke lagt de store planer for, hvad pengene skal bruges til.

- Nej, det ved jeg ikke, det har jeg ikke taget stilling til. Jeg har lidt ejendomme rundt omkring, og dem skal jeg også pleje lidt, og så må vi se, hvad der ellers sker.

Annonce

Sif og Andreas vil give mere til jorden end de tager: Sådan kom de i gang uden at stifte stor gæld

Randers FC For abonnenter

Fire år med Søren Pedersen som chef for køb og salg: Sådan har han klaret det, og dét kan vi forvente os til sommer

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Pernilles midtbybutik havde en fantastisk åbning: Nu bliver det den femte interiørbutik til at lukke siden nytår

Randers For abonnenter

Magtlisten i Randers nærmer sig toppen: Mød erhvervskvinden, der arbejder på at skabe en dansk pendant til Gucci, og som har en plads i top 20

Erhverv

Ingen revolution i Verdos top i denne omgang: Repræsentantskabet valgte at beholde næsten hele den gamle bestyrelse

Sport For abonnenter

Billeder og cheftrænerens forklaring fra Kristrup, der nu hænger i en tynd tråd: - Vi er for gode til at rykke ned

Eccos overskud skrumper midt i russiske stormvejr: Krigen får negative konsekvenser for skogigantens økonomi i 2022

Randers

Ingen har lyst til at tage ansvaret for det der foregår - men alle er enige om at det ikke er godt nok: Velkommen til Jobcentret

Kultur For abonnenter

Randers' middelaldereventyr i Kina klædt af til skindet: Jamen, han har jo slet ikke noget tøj på!

38-årige Nina Østergaard bliver topchef for Fyns største koncern

Randers

På trods af røg og smeltet plastic kørte Dannie næsten 500 meter i brændende bil på motorvejen: Nu er hans baby forvandlet til aske

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Østjylland

Kjeld skal så 22 kilometer blomsterbed - til fri plukning: I år er der en ny blomsterblanding på menuen

Randers For abonnenter

Søren kunne godt stoppe med at arbejde og bare leve af sine penge: Men han har stadig en vigtig mission at fuldføre

Erhverv

Hypen for friturestegt bagværk er væk: Donut Shoppen lukker ned i Brødregade

Annonce