Annonce
Randers

Stempel ind og vind: GoRanderspas lokker med 5000 kroner i oplevelser

Anne-Mette Knattrup og GoRanders er klar med et turistpas til Randers og Kronjylland, der skal vise flere muligheder frem for egnens besøgende hen over sommeren. Foto: Annelene Petersen

Randers: Egentlig er det helt simpelt. Få et stempel i dit “pas” hver gang du besøger et oplevelsessted, og aflevér til oktober seks stempler. Sådan er du med i lodtrækningen om en oplevelsespakke til en værdi af 5000 kroner.

Det er i disse dage allersidste chance for steder rundt i og omkring Randers at være med. Og målet er at have et hæfte med 30 virksomheder, der kan vise Randers frem på hver sin måde.

For mens de store attraktioner nok skal henlede turisternes opmærksomhed med neonreklamer og høje marketingsbudgetter, så kan det være sværere for resten, som for en stor dels vedkommende har haft et svært år med nedlukninger og færre besøgende end normalt.

Annonce

- Derfor er det her heller ikke et rabathæfte, for vi mener faktisk, at vi har et år, hvor vi godt kan betale prisen for oplevelserne, siger Anne-Mette Knattrup.

Alle kan være med på prisen

Hun er direktør for GoRanders, der for godt et år siden tog kampen op for turismen i Randers, efter VisitRanders lukkede i december 2019.

Og med passet ser hun en mulighed for at vise dem frem, som ikke spiller med de føromtalte store budgetter.

- Det er for at sætte alle de oplevelser i spil, vi har. Vi har en masse bittesmå, små og mellemstore steder, og prisen er, så alle kan være med, siger Anne-Mette Knattrup.

På forretningssiden er målet at nå op på 30 deltagende virksomheder, og det forventer Anne-Mette Knattrup at opnå. Så er passet klar til at ryge i trykken senere på måneden, og derfra skal det uddeles af de deltagende oplevelsessteder.

Sidste chance for at aflevere et pas med seks stempler er 24. oktober, så der er tid nok at give af. Og dagen efter, når en uvildig person skal trække vinderen, håber turismedirektøren en stor bunke pas.

- Hvis vi får 2-3000 udfyldte pas tilbage, så synes jeg bestemt, det har været en succes, siger Anne-Mette Knattrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne For abonnenter

Mange drømme blev knust, da Dorthe Bjørn fik sklerose - men sygdommen har ikke forhindret hende i at tage aktivt del i livet

Randers FC

To år mere i lyseblåt: Rutineret forsvarsspiller underskriver ny aftale med Randers FC

Annonce