Annonce
Navne

Sten Dyrmose har fået nyt job: Topchef i Stibo-koncernen

Sten Dyrmose har været en del af Stibos bestyrelse siden 2018, og 3. maj tiltrådte han som administrerende direktør for koncernen, der har hovedkontor i Aarhus. Pressefoto
Horsensianske Sten Dyrmose har skabt succesrig vækst i flere internationale teknologivirksomheder i Amerika, Europa og Asien. Nu står han i spidsen for Stibo-koncernen, der driver flere selskaber inden for software- og trykkeri-branchen.

Horsens: Sten Dyrmose, som 1. april sagde farvel til måler-virksomheden Flonidan, Horsens, hvor han var direktør fra 2015, har fået ny direktør-stilling.

Han er nu tiltrådt som administrerende direktør for Stibo Group - et fondsejet selskab, der blev grundlagt i Aarhus i 1794 som trykkeri, men i dag står på tre ben med selvstændige virksomheder inden for både trykkeri og softwareløsninger, herunder Stibo Complete i Horsens.

Sten Dyrmose har været en del af Stibos bestyrelse siden 2018.

Annonce

Han er uddannet diplomingeniør i elektronik, og cv'et er siden suppleret blandt andet med en masteruddannelse i forandringsledelse, ledende stillinger ved Bang & Olufsen, Chemitalic, amerikanske Polycom og Spectralink i Horsens, hvor han var direktør i tre år, inden han overtog direktørposten i Flonidan, som under hans ledelse med fokus på innovation og international ekspansion er blevet global markedsleder for smarte gasmålere.


Med min baggrund som ingeniør og erfaring med kommercielt lederskab i forskellige globale teknologivirksomheder, føler jeg mig parat og privilegeret.

Sten Dyrmose


- Med min baggrund som ingeniør og erfaring med kommercielt lederskab i forskellige globale teknologivirksomheder, føler jeg mig parat og privilegeret, udtaler Sten Dyrmose om sit ny job i en pressemeddelelse.

- Jeg er spændt over muligheden for at hjælpe med at tage Stibo til det næste niveau sammen med de mange talentfulde og dedikerede medarbejdere, tilføjer han.

Ind i næste æra

Carsten Knudsen, bestyrelsesformand for Stibo Group, supplerer:

- Vi er ved at udstikke en ny strategi for Stibo-koncernen, og jeg er begejstret over, at Sten vil føre gruppen ind i sin næste æra, hvor vi vil levere flere innovative løsninger og være førende i de brancher, vi arbejder inden for.

I dag beskæftiger Stibo Group, der har hovedkontor i Aarhus, mere end 1500 medarbejdere fordelt på fem kontinenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Landdistrikter står højt på politikernes dagsorden: Alle vil gøre noget for at fastholde den gode udvikling

Annonce