Annonce
Randers

Stifter af DanDomain ude af firmaet

To af de tre grundlæggere af Dandomain, Ken Boye (tv) og Ronnie Bach Nielsen, fotograferet i januar i år - i forbindelse med, at DanDomain blev overtaget af Intelligent. Sidstnævnte fortsatte dengang som administrerende direktør under de nye ejere, mens Ken Boye var på vej væk. Nu er også Ronnie Bach Nielsen fortid i firmaet. Arkivfoto: Ole Jakobsen

DanDomains stifter og tidligere direktør Ronnie Bach Nielsen vil bruge sommeren til at overveje, hvad han nu skal kaste sig over. Om DanDomain bliver i Randers, er uvist.

Randers: I december 2016 blev DanDomain købt af Intelligent Group med hovedsæde i Belgien.

Nu er den randrusianske virksomhed blevet integreret i Zitcom Group, som for nylig også er blevet overtaget af Intelligent Group. Det har betydet et farvel til administerende DanDomain-direktør Ronnie Bach Nielsen, som for 18 år siden stiftede DanDomain sammen men to andre i en garage på Hvidkløvervej.

- Det er ikke uden vemod, for det er en stor ting at måtte sige farvel. Som konsekvens af integreringen af DanDomain i Zitcom Group er jeg opsagt som CEO i DanDomain. Jeg har ikke været en del af beslutningen, og det var ikke, hvad jeg havde regnet med, siger Ronnie Bach Nielsen.

- DanDomain er jo på alle måder ens barn. Virksomheden har været en stor del af mit og medarbejdernes liv. Jeg ønsker dem alt godt frem over, understreger Ronnie Bach Nielsen.

Den 18 år gamle randrusianske it-virksomhed DanDomain blev i december sidste år solgt til europæiske Intelligent Group, som har hovedsæde i den belgiske by Gent.Dermed blev DanDomain en dansk afdeling af en cirka ti gange så stor europæisk hostingvirksomhed.Daværende administrerende direktør Ronnie Bach Nielsen, der er en af DanDomains tre grundlæggere, valgte at geninvestere i Intelligent og fortsatte som øverste chef i DanDomain med 70 medarbejdere.

Men nu er DanDomain blevet integreret som brand i Zitcom Group under ledelse af Stefan Rosenlund, og Ronnie Bach Nielsen er ikke længere en del af virksomheden.

Dermed er ingen af de tre stiftere, der startede DanDomain i en garage på Hvidkløvervej for 18 år siden, længere en del af virksomheden.

Ændringerne sker i forbindelse med, at belgiske Intelligent har købt Zitcom Group.

Et pusterum

Ronnie Bach Nielsen påpeger, at når to virksomheder - DanDomain og Zitcom Group - bliver slået sammen og den ene er tre gange større end den anden, så er det naturligt at der kun er brug for én administrerende direktør, og at det er direktøren for den største virksomhed, der fortsætter.

Ronnie Bach Nielsen forlod DanDomain 14. juni.

- Nu vil jeg bruge sommerperioden til at finde ud af, hvad jeg vil kaste mig over. Efter 18 år med fuld fart på trænger jeg til et pusterum. Men jeg skal helt sikkert lave noget nyt. Om det bliver investeringer, bestyrelsesposter eller noget jeg starter helt fra scratch ved jeg ikke. Nu skal det hele lige bundfælde sig.

Uvis fremtid

Om DanDomain bliver ved med at have adresse på Normansvej 1 i det sydvestlige Randers, er uvist.

Zitcom Group er ved at flytte ind i nyt domicil i Skanderborg, fortæller administrerende direktør Stefan Rosenlund, der nu også har DanDomain under sig. Men i den nye bygning i Skanderborg er der ikke plads til alle medarbejdere fra de to integrerede virksomheder.

- Vi skal samles på én adresse på et tidspunkt. Men hvor det bliver, er der slet ikke taget stilling til, siger Stefan Rosenlund.

Han understreger, at det først og fremmest handler om at få skabt ro omkring medarbejderne i virksomheden DanDomain, der nu har oplevet to store omvæltninger på et halvt år - først at blive opkøbt af Intelligent Group i december, og nu at blive slået sammen med Zitcom Group.

- Jeg er i øjeblikket ved at lære Randers bedre at kende og er i fuld gang med at etablere kontakter til kommunen og det lokale erhvervsliv, siger Stefan Rosenlund.

Virksomhederne leverer domæneregistering, webhosting, e-mailløsninger og andre netbaserede produkter.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Agesen fra Gråkjær Arena: Gode hold vinder også på dage under niveau

Randers FC

Cheftræner før kamp mod AC Horsens: Jeg ved godt, at folk gerne vil have Kamara på banen

Annonce