Annonce
Læserbrev

Stjernehus-sagen: Nå, så skal vi til tasterne igen...

Læserbrev: Nå, så skal vi til tasterne igen og supplere Bruno Ingemanns opfattelse af virkeligheden. For at sikre mig, at han ikke mere manipulerer med, hvad jeg har sagt, foregår vores korrespondance fremover skriftligt.

Det gjorde den også i går, hvor han i telefonen ville stille mig et enkelt spørgsmål – det bad jeg ham sende mig skriftligt, så læserne kan se, hvordan han manipulerer med tingene. Skriftligt blev det så også til flere end et enkelt spørgsmål – og de var som følger: "Vil du stille forslag på et kommende byrådsmøde, der har tilknytning til Stjernehuset. Du har jo mange gange hævdet, at forvaltningen har begået fejl-på-fejl. Vil du forsøge at rejse disse sager i byrådet?". Det fik han en lang skriftlig forklaring på, men senere skriver han: "Så dit korte svar er: Du vil måske bringe flere sager i Stjernehus-sagen i byrådet?" – Mit svar er: "Nej, det korte svar er, at det ved jeg ikke".

Der var ingen spørgsmål, om jeg havde aftalt noget med nogen, som han i sin analyse i dag onsdag kraftigt antyder – og vel i virkeligheden kun bringer Venstres spin videre.

Så nu vil jeg da gerne have lov at svare. Nej, jeg har ikke indgået aftale med nogen om noget som helst, udover hvad jeg har sagt til alle – endog også til direktør Michael Maaløe, der ringede mig op en søndag og spurgte, om jeg havde forslag til, hvordan han kunne løse situationen.

Han fik samme besked som alle de andre – først genansættelse af pædagogmedhjælperen i Stjernehuset og derefter oprydning i hans egen forvaltning.

At jeg under alle disse samtaler skulle have indgået en aftale, er gået min næse forbi, og hvis jeg skulle have indgået nogen aftale, burde jeg da vide det, og så ville den have været stadfæstet på papir og med Bjarne Overmark og Mogens Nyholm med flere som medunderskrivere.

Annonce
Arkivfoto: Lars Rasborg
Annonce
Annonce
Danmark

Podcasten Danmark - Politik med Funding og Løvkvist: Jakob Ellemann sang 'fare, fare, krigsmand', og puttede Jensen i den sorte gryde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Heldigvis: Gammel kærlighed ruster aldrig

Gammel kærlighed ruster aldrig. Således ruster kærligheden mellem Randers og byens forhenværende chef for Visit Randers øjensynligt heller ikke. Heldigvis. Anne-Mette Knattrups årtier som chef for Visit Randers har sat sig så fast i en af byens fremmeste ambassadører, at hun nu kæmper videre for sin by og alle dens mange attraktioner - især de små, hvis skæbne man med rette kan frygte for efter lukningen af Visit Randers nytårsaften. Hatten af for Anne-Mette Knattrup, for hendes økonomiske bagmand, Christian Krogh, og for bestyrelsen for Turistforeningen for Randers og Omegn, der kunne have valgt den lette løsning, da kommunen sidste år valgte Visit Aarhus frem for Visit Randers som den organisation, der i fremtiden skal markedsføre de østjyske attraktioner, herunder de randrusianske. Heldigvis valgte de ikke den lette løsning - at lade Randers være Randers, at være sure, at være ligeglade med attraktionerne i Randers og omegn. Heldigvis valgte de at kæmpe videre, heldigvis valgte Christian Krog at stifte selskabet GoRanders, og heldigvis valgte Anne-Mette Knattrup at være selskabets direktør. Et setup med Visit Aarhus som stor muskel, der markedsfører hele Østjylland, og med et stærkt lokalt samarbejde mellem GoRanders og Turistforeningen for Randers og Omegn, der griber de gæster, som Visit Aarhus leder mod Randers, kan vise sig at blive ganske velfungerende. Det er vigtigt, at vi også fremadrettet har en lokal forening og professionelle fagfolk, der kan organisere gæsters og gruppers ophold i Randers, hvad enten de skal deltage i kurser og konferencer, møder og messer, overvære koncerter eller opleve Randers og omegn. Hvis ikke vi har lokalt forankrede ildsjæle og fagfolk, der kan guide vores gæster, når de ikke længere end Randers Regnskov. Regnskoven er der ikke noget galt med, slet ikke, men det vil være synd for vores gæster, hvis vi snyder dem for vores middelaldermidtby, vores kunstmuseum, vores vineri og alle de mange andre spændende attraktioner, vi har at byde på. Det lokale samarbejde mellem GoRanders og Turistforeningen for Randers og Omegn har en vigtig opgave - for vores gæster og for alle vi andre.

Randers FC For abonnenter

Midtjysk gulddreng klar til Kronjylland: Man skal gå efter muligheden, når den er der

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];