Annonce
Læserbrev

Stjernehussagen. Amtsavisen og sagen om den uskyldige pædagogmedhjælper?

Annonce

Læserbrev: I en artikel 29. september med overskriften "Forældre følte sig presset af politikere" ses, at journalist Bruno Ingemann droppede sine planer om at give mine kommentarer til forældremødet i Øster Bjerregrav. Efter opfordringer gives mine ord nedenstående:

"Mødet i Øster Bjerregrav handlede om den uskyldige pædagogmedhjælper, hvor Randers Kommune ønsker at straffe hans uskyld med, at han skal skifte arbejdsplads, selv om han intet forkert har gjort. Ulovlighederne er ene og alene forgået i Randers Kommunes børne- og familieforvaltnings ledelsesniveau. Vi var tre byrådsmedlemmer, der tog imod en invitation fra forældrekredsen, som gerne ville have en dialog med os i Øster Bjerregrav. En dialog, forvaltningen aldrig magtede eller ønskede at tage. I øvrigt er det mærkværdigt, at Ingemann og Randers Amtsavis mere ser som sin opgave at føre kampagne for en forvaltning, der har begået fejl på fejl og ej fulgt Danmarks love, og gerne bidrager til, at der igen og igen trædes på den lille uskyldige mand. Den lille uskyldige mands liv og sag lukker Ingemans aviskampagne åbenlyst med fuldt overlæg øjnene for. Vi er mange i Randers Kommune, der ser måbende til den ensidige fremstilling.

Hvornår begynder avisen igen at se sagen fra pædagogmedhjælperen side?".

I artiklen hævder en Aarhus-professor, at jeg på mødet i Øster Bjerregrav skulle have forsøgt at tillægge mig ekspert-autoritet, fordi jeg oplyste, at jeg har været domsmand i Landsretten. Underligt, en professor vil lade sig udnytte til at sige noget så forvrøvlet.

Eneste grund til, at min domsmandstid blev nævnt, var, at når man får den ære at sidde i Landsretten, så bliver man som det første belært om, at i en retsstat som Danmark er borgerne uskyldige, til det modsatte er bevist – og lige nøjagtig det var på mødedagen væsentligt at påpege, da statsadvokaten netop havde frafaldet alle sigtelser mod pædagogmedhjælperen. Sigtelserne var/er åbenart grundløse.

Bruno Ingemann har skrevet flere artikler pro kommunen i sagen om Stjernehuset, hvor anonyme kilder mere er reglen end undtagelsen. Det kan lade sig gøre i en lokalavis – aldrig i Landsretten, kan jeg garantere.

Afslutningsvis: Overmark, Nyhuus og undertegnede har aldrig sendt en pressemeddelelse i den her sag. Altså alt (avis)uro i den her sag er ene og alene skabt af kommunen, anonyme kilder og Bruno Ingemann i fællesskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Annonce