Annonce
Randers

Stor donation til Mødrehjælpen

Anni Cenholt Christensen, næstformand i Mødrehjælpen Randers, og Søren Kellberg, EDC Poul Erik Bech Randers, foran Mødrehjælpens Genbrugsbutik i Randers. Foto: Mødrehjælpen Randers
Annonce

Randers: Coronakrisen kan sætte varige spor hos socialt og økonomisk trængte familier, og derfor er det centralt, at der bliver gjort en indsats for at samle udsatte børn op. Med en donation på hele 50.000 kr. fra Poul Erik Bech Fonden får Mødrehjælpen Randers nu mulighed for at gøre julen ekstra sød for udsatte børn.

- Coronakrisen har ramt mange socialt udsatte børnefamilier, og derfor er det ekstra vigtigt, at familierne får en dejlig jul. Vi vil gerne invitere økonomisk trængte børnefamilier til en tur i Den gamle By i Århus, hvor de kan få julestemning til krop og sjæl. Derudover vil der være julegaver til børnene. Med donationen fra Poul Erik Bech Fonden ser vi frem til, at de kan gøre julen ekstra sød for udsatte børn, fortæller næstformand i Mødrehjælpen Randers, Anni Cenholt Christensen.

Annonce

Fra fødevarer til juletur

- Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæglervirksomheden støtter foreninger som brænder for at gøre en forskel for udsatte børn, og det er Mødrehjælpen Randers et rigtigt godt eksempel på. Mødrehjælpen Randers har hjertet på rette sted, og de frivillige udfører et meget vigtigt stykke arbejde, konstaterer Søren Kellberg fra EDC Poul Erik Bech Randers, der stod for overrækkelsen af donationen.

Gennem mange år har Mødrehjælpens lokalforening i Randers uddelt julehjælp, hvor familier kunne komme og hente fødevarer samt gavekort. I år har foreningen imidlertid valgt i stedet for at uddele julehjælp at arrangere en juletur til Den gamle By i Århus. Mødrehjælpen Randers er desuden tilsluttet Randers Julehjælp, som i år støtter 13 organisationer og foreninger, der hjælper udsatte familier i Randers Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ridse i lakken: Michael Aastrup vil kæmpe for at genvinde vælgernes tillid efter omdiskuteret udlandsrejse

Randers FC

Vito sikrede Randers FC endnu en sejr i generalprøven

Randers FC For abonnenter

Central midtbaneduo begynder at klikke: - Det har ikke altid set skidegodt ud

Annonce