Annonce
Østjylland

Stor eftersøgning slut: Savnet kvinde fundet i live

En større eftersøgning ved Riis Skov endte lykkelig. Den savnede kvinde blev fundet i live. Foto: Jens Thaysen
Den kvinde, der forsvandt fra sit hjem tirsdag aften, er fundet i live i Riis Skov.
Annonce

RISSKOV: Den århusianske kvinde, der siden tirsdag aften var meldt savnet, blev fundet i god behold klokken 12.10 i Riis Skov.

En politibetjent, der havde fri og i forevejen kendte kvinden, blev opmærksom på hende i Riis Skov og tog kontakt til hende, oplyser indsatsleder hos Østjyllands Politi, Erik Madsen til Århus Stiftstidende.

- Hun har det efter omstændighederne godt, men skal lige en tur omkring skadestuen efter at have opholdt sig ude hele natten, siger han.

En helikopter ledte efter den forsvundne kvinde i vandet i Aarhus Lystbådehavn. Foto: Jens Thaysen
Annonce

Forsvandt tirsdag aften

Østjyllands Politi, Østjyllands Brandvæsen og Hjemmeværnet indledte onsdag en stor eftersøgning efter kvinden, der forsvandt fra sit hjem tirsdag aften.

- Vi fik en henvendelse i aftes fra nogle bekymrede pårørende om at en kvinde var gået fra sin bopæl i Aarhus, fortalte kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi Jacob Christiansen, mens eftersøgningen endnu stod på.

Sporene viste, at kvinden formentlig skulle findes i området ved Den Permanente, som i øjeblikket er ved at blive bygget om. Derfor blev eftersøgningen, målrettet i det område.

Annonce

Helikopter over Aarhus

Politiet søgte både til vands og til lands og satte helikopter ind.

Kort før middag blev et område ved Navitas og Aarhus Lystbådehavn afsøgt med helikopter.

Både ved og nord for Den Permanente var dykkere i vandet, mens hjemmeværnskutteren Nymfen lå i vandet ud for Bellevue sammen med tre mindre både.

Ifølge politi på stedet var eftersøgningen udvidet til området nord for Den Permanente, fordi strømmen de foregående 12 timer havde været nordgående.

Efter kvinden var fundet, indstillede politiet eftersøgningen. Foto: Jens Thaysen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariagerfjord

17 coronasmittede på én uge i Mariagerfjord

Annonce