Annonce
Håndbold

Stor forløsning: Endelig kunne de juble over en sejr

Genrefoto.
Annonce

Randers: I 9. spillerunde i kvindernes 2. division kom forløsningen endelig for Hornbæk, der med en sejr på 27-19 over Søndermarkens IK fik slettet det kedelige nul i tabellen.

Allerede i søndags var der tegn på bedring, da Hornbæk blot tabte med to mål mod topholdet Holstebro, og holdet fortsatte de flotte takter mod Søndermarkens IK. Hornbæk var i kontrol igennem stort set hele kampen og var allerede ved pausen godt på vej mod sejren med en føring på 14-9.

- Vi fik sat et godt forsvar med en masse tacklinger, som gjorde, at de spillede utrolig lange angreb og ofte var nødt til at skyde udefra. Det gav gode betingelser for vores målmand, siger Hornbæk-træner Nicklas Fast.

- I angrebet var vi gode til at holde bolden i gang og spille bredt i banen. Vi lavede kun et par mål på langskud i løbet af kampen. Alle spillere kom med en god energi, og særligt i første halvleg var vi hele tiden farlige, uanset hvem vi satte på banen. Det er som om, at folk har fundet ud af, at vi ikke har så mange chancer tilbage, og at det er nu, det skal være, siger Hornbæk-træneren.

Stregspilleren Julie Kanz blev topscorer med ni mål, mens Karen Danmark i Hornbæk-målet stod med en redningsprocent på 41.

2. division kvinder

Søndermarkens IK - Hornbæk SF 19-27 (9-14)

Hornbæk: Julie Kanz 9, Camilla Broberg 5, Nanna Bugge 3, Kathrine Bang 3, Mia Klemmensen 2, Kirstine Svoldgaard 2, Karoline Engstrøm 1, Benedikte Bager 1, Anne Sophie Olsen 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce