Annonce
Randers HH

Stor forløsning: Randers HH-talenter tager sæsonens første sejr

U19-talenterne fra Randers HH vandt for første gang i ni forsøg i U19-ligaen. Den selvtillid skal trækkes med over på 2. divisionsholdet, hvor mange af spillerne også huserer, håber cheftræner Kim Johansne. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers HH's U19-hold tog sæsonens første point, da de slog TM Tønder 28-24 på hjemmebane. Forsvaret blev afgørende i opgøret, som cheftræneren håber er startskuddet på flere point.

Randers: Endelig.

I sæsonens niende kamp kom den længe ventede sejr til Randers HH's U19-drenge, som på hjemmebane besejrede TM Tønder 28-24.

- Det er en kæmpe forløsning og helt fantastisk. Efter kampen spurgte drengene også, om vi kunne huske sejrsråbet, så det skulle lige råbes et par gange, så vi lærte det igen, siger Kim Johansen, cheftræner for både Randers HH's U19- og 2. divisionshold.

- Det giver noget selvtillid, når det hårde arbejde i træningslokalet endelig bærer frugt. Vi har før dummet os til sidst, men mod Tønder holdt vi hovedet koldt. Det giver en kæmpe ro på holdet. Vi har længe drømt at få to point, så forhåbentlig kommer der flere af dem nu - også i 2. division, tilføjer han.

Det var ellers et opgør, som Tønder startede bedst, da de tidligt kom foran med tre mål.

- Midtvejs i første halvleg tager fanden ved drengene. Vi står fuldstændig fantastisk i forsvaret, og det samme gør Simon Andersen i målet. Det gør, at vi vinder kontraduellen, som var vigtig, da begge hold kæmpede lidt i angrebet, siger Kim Johansen, som i første halvleg talte 7-8 stolpeskud til sit hold.

Dem var der færre af efter pausen, hvor randrusianerne undervejs var foran med seks mål.

Sejren sender kronjyderne væk fra sidstepladsen, som i stedet tilfalder lørdagens gæster.

U19, ligaen

Randers HH - TM Tønder 28-24 (14-12)

Randers: Mads Roed 6, Emil Vrang 6, Jonatan Stjernholm 4, Tobias Degn 4, Mathias Olsen 4, Anders Pind 2, Martin Vemmelund 1, Simon Andersen 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Torsdagens færdselulykke ved Harridslev: 28-årig motorcyklist ramt af 57-årig bilist

Annonce