Annonce
Østjylland

Stor forskel i Østjylland: Så meget stiger værdien af dit hus de kommende to år

Til Salg skilte bolig hussalg ejendomsmægler. Arkivfoto: Axel Schütt
Boligmarkedet i Østjylland fortsætter med at stige, viser ny prognose. Men der er stor forskel på hvor meget. Få overblikket her.
Annonce

ØSTJYLLAND: Fra 108.000 kroner til 18.000 kroner. Det er forskellen mellem den største og mindste forventede prisstigning i postnumrene i Østjylland.

I 8000 Aarhus C kan man nemlig forvente, at ens bolig i løbet af de næste 12 måneder vil være næsten 108.524 kroner mere værd. Det viser en ny prognose fra boligportalen Bolighed.dk.

I Ørum Djurs derimod stiger boligerne også, men blot med 18.000 kroner, viser samme prognose.

- Mange danskere har lyst til at flytte i hus, og lave renter har gjort det muligt for flere at realisere drømmen. Lejlighederne er blevet så dyre i de store byer, at mange synes, at de får mere for pengene på husmarkedet, siger administrerende direktør for Bolighed, Christian Jaspers.

Hvad med dit hus?

Bolighed.dk, som er ejet af de fire banker Nykredit, Sydbank, Spar Nord og Arbejdernes Landsbank, har også lavet en prognose for alle postnumre i Danmark, som du kan se her på kortet.

Hvis du vil se den forventede prisstigning for din egen bolig, kan du finde en prognose for de næste ved at søge på din egen adresse på bolighed.dk.

Annonce

Top ti i Midtjylland

I 2020 fortsætter prisfesten for villaer og rækkehuse, og flere områder kommer med, viser prognosen, som blandt andet ser på de generelle konjunkturer og tal for beskæftigelsen. Pilen peger op for resten af året, og udviklingen ser ud til at fortsætte ind i 2021.

- Vi forventer ikke rentestigninger lige om hjørnet, og samtidig er der stadig lav arbejdsløshed. Det betyder, at den positive udvikling vil brede sig fra de store byer og ud i omegnskommunerne, siger Christian Jaspers.

Herunder kan du se listen over de 10 postnumre med største værdistigninger i Region Midtjylland de næste 12 måneder – alle centreret omkring Aarhus.

Ligesom vi har samlet prognosen for kommunerne.

Annonce

Overblik over kommunerne

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Overhaling gik helt galt

Annonce