Annonce
Østjylland

Stor interesse for nye byggegrunde i Auning: Ejendomsmægler forventer udsolgt i første hug

Forud for byggemodningen støtte man på et gammelt teglværk, der har leveret tegl til Gl. Estrup. Og tilsyneladende er der stor interesse for at bygge i området. Foto: Annelene Petersen
24 nye byggegrunde på Teglværksvej i Auning er netop sat til salg, og interessen er overvældende, lyder det fra Nybolig.

NORDDJURS: Teglværksvej i Auning kommer til at lægge matrikler til 24 nye parcelhuse indenfor ganske kort tid. Grundene er netop blevet smidt ud i en budrunde, og forhåndsinteressen for en byggerund i Auning er stor, fortæller Jacob Stensgaard fra Nybolig i Auning.

- Jeg har vel talt med over 50 potentielle købere, så jeg er overbevist om, at mange af grundende - hvis ikke alle - bliver solgt i forbindelse med budrunden, siger han.

Mulige købere har frem til 1. marts til at afgive et bud på en byggegrund, hvor maskinerne så kan slippes løs midt på sommeren. Udbudspriserne ligger mellem 460.000 kroner og 550.000 kroner.

Annonce

Auning-priser

- Og det kan ikke betale sig at byde lavere - så kommer man ganske enkelt ikke i betragtning til en ny parcelhusgrund. Skulle der være flere interesserede købere til den samme grund, får de muligheden for at afgive endnu et bud, inden vi beslutter, hvem der får lov til at købe.


Jeg er overbevist om, at mange af grundende - hvis ikke alle - bliver solgt i forbindelse med budrunden.

Jacob Stensgaard


De nye grunde er lige nu ved at blive byggemodnede. Priserne på de nye byggegrunde lægger sig præcist på prisniveauet for Auning, der sammen med Grenaa er de store vækstcentre i Norddjurs Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce