Annonce
Sport

Stor kulisse venter Randers HK til Final4

Billetsalget går godt til årets Final4. Der solgt over omkring 2200 billetter til finalestævnet i Esbjerg, hvor Randers HK deltager sammen med Odense Håndbold, Nykøbing-Falster Håndbold og Team Esbjerg. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Når Randers HK løber på banen til Final4 i slutningen af december bliver det i en festlig kulisse. Der er kun omkring 500 billetter tilbage til håndboldeventet, som ifølge divisionsforeningens eventchef Mia Boesen sætter fansene i scene som aldrig før.

Randers: Der lagt i støbeskeen til en kæmpe håndboldfest i slutningen af december, når Odense Håndbold, Team Esbjerg, Nykøbing-Falster Håndbold og Randers HK skal kæmpe om årets pokaltitel.

Team Esbjerg og Randers HK kæmpede om værtskabet, men det endte med at blive tildelt de forsvarende pokalmestre fra Sydjylland, og lokalområdet bakker op om pokalstævnet.

- Billetsalget er gået rigtig godt. Det er første gang, at vi har en værtsklub i forbindelse med Final4, og den største interesse har da også været i Esbjerg-området, hvor 80 procent af billetterne er solgt. I alt er der afsat omkring 2200 billetter, fortæller håndbold-divisionsforeningens eventchef Mia Boesen.

Annonce

Aldrig tidligere udsolgt

Siden Final 4-stævnet blev sat i søen i 2016, har det været afholdt i JYSK Arena i Silkeborg.

Der har aldrig tidligere været udsolgt, men med blot 500 billetter tilbage til stævnet i Blue Water Dokken er der mulighed for, at årets sidste håndboldfest må tænde de røde lamper ved indgangene.

- Vi håber, det lykkes at melde udsolgt, men vi er ikke i mål endnu. Vores ambition er i hvert fald, at alle siddepladser bliver solgt, og der er omkring 350 tilbage. Det bliver en kæmpe håndboldfest, fortæller Mia Boesen.

Hver klub har fået tildelt en sektion i Blue Water Dokken, og her halter fansene fra Randers og Odense en smule efter den gulklædte fanskare fra Falster.

- I Randers-sektionen er der stadig billetter at få. Indtil videre kommer der omkring 100 fra Randers og Odense, mens der kommer omkring 300 i busser fra Nykøbing-Falster, siger Mia Boesen.

Fans i fokus

Ifølge eventchefen venter der en kæmpe oplevelse for de fans, som vælger at tage turen til Esbjerg mellem jul og nytår.

Det bliver muligt at vinde præmier i fankonkurrencer, der bliver arrangeret fan-tv og fan-zoner, og i fan-fabrikken kan man få udleveret merchandise, flag og andre remedier i klubbernes farver.

- Jo flere der kommer fra de respektive klubber, desto mere udtalt bliver klubbens farver i hallen. Vi vil aktivere fansene meget mere, end man tidligere har set ved håndboldevents. Jeg tror virkelig, at det bliver en unik oplevelse, som ingen kommer til at fortryde, siger Mia Boesen.

Team Esbjerg er forsvarende pokalmestre, mens Randers HK vandt turneringen året før.

Final4 spilles 29. og 30. december, og Randers HK møder Nykøbing-Falster Håndbold i deres semifinale, mens Odense Håndbold og Team Esbjerg mødes i det andet semifinaleopgør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce