Annonce
Debat

Stor omsorg for beboere på Tirsdalens Plejecenter

Annonce

Læserbrev: Vi har med stor interesse fulgt de indlæg, der har været i Randers Amtsavis vedrørende svigt i plejen i Randes Kommune.

Både min mand og jeg er skønt vores alder tilknyttet aktivitetsudvalget på Tirsdalens Plejecenter.

Denne deltagelse i aktiviteter har gjort, at vi har deltaget i de møder, der er blevet holdt blandt andet på Randers Bibliotek, hvor Vibeke Drevsen Bach fortalte om udviklingen af demens, meget gribende og let forståeligt. Det har vist os, at en demens udvikler sig stadig, indtil døden indtræffer. Den person, der normalt kan deltage i aktivitet i form af dans, kan pludselig blive så dårlig, at en kørestol er nødvendig, og hvor er det dejligt at se, man så stadig kan deltage i aktiviteter. Det var kedeligt at få at vide, at vi som frivillige kun er et kryds i et excelark til fordel for personalet. Det er absolut ikke vores følelse, når vi står for forskellige arrangementer, som kun kan lade sig gøre med et godt samarbejde af det altid villige personale.


Vi har aldrig før mødt så stor en omsorg for beboere som på Tirsdalens Plejecenter.


Med hensyn til det, der for nogen måske kan betragtes som manglende pleje, kan vi naturligvis ikke udtale os, men fordi vi som gamle og svage kommer på et plejecenter, er det naturligvis ikke ensbetydende med, at man som pårørende ikke må yde lidt kærlig pleje i form af spadsereture.

Vi har haft pårørende på plejecentre i København og tre steder her i Jylland men aldrig før mødt så stor en omsorg for beboere som på Tirsdalens Plejecenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce