Annonce
112

Stor politiaktion i Aarhus og Trige: Anholdt for virksomhedsindbrud og omfattende salg af kokain

Tre mænd skal onsdag i grundlovsforhør efter en koordineret anholdelses- og ransagningsaktion i Aarhus og Trige tirsdag. I alt blev fem anholdt. Arkivfoto
Særlig Efterforskning Vest har anholdt fem personer.

AARHUS: Tirsdag har Særlig Efterforskning Vest (SEV) gennemført en koordineret anholdelses- og ransagningsaktion i Aarhus og Trige, hvor fem mænd i alderen 24-45 år er blevet anholdt.

SEV har igennem en længere periode gennemført en efterforskning omhandlende indbrud i virksomheder/forretninger, og den efterforskning har samtidig vist, at flere af de mistænkte personer er involveret i omfattende salg af kokain.

Det førte til den koordinerede aktion tirsdag, hvor mændene blev anholdt kl. 12.17 og kl. 12.25.

Flere af de anholdte mistænkes foreløbig for 16 indbrud i virksomheder/forretninger i politikredsene Midt- og Vestjylland, Sydøstjylland samt Østjyllands politikreds – hvoraf hovedparten af indbruddene også er sket.

Tre af de fem anholdte forventes fremstillet i grundlovsforhør onsdag, hvor anklagemyndigheden vil anmode om lukkede døre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Randers mod Racisme arrangerer demonstration: Drop truslen mod Nørrevangsskolen

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Lærerforeningen tager afstand fra facebook-kommentarer: Byrådsmedlemmer har handlet uansvarligt

Annonce