Annonce
Erhverv

Store Julegavebyttedag bliver 1. marts i år: Power i Paderup åbner allerede klokken 7

Jesper Boysen glæder sig til, at butikskæden igen fra mandag 1. marts kan slå dørene op. Foto: Line Thit Klein
I Power forventer de, at der kommer pres på, når butikskæden får lov at åbne 1. marts. Man har derfor valgt ekstraordinært at åbne klokken 7.

Randers: Har du gået de sidste måneder og bandet over den brødrister, du fik to af til jul? Så er der snart hjælp at hente.

Mandag 1. marts åbner Power-butikker i hele landet allerede klokken 7 for at imødekomme, hvad direktør Jesper Boysen forventer bliver et stort pres på bytte- og retursystemet.  Det gælder også butikken på Paderup Boulevard i Randers.

For at imødekomme mulig travlhed kommer butikkerne til at have to indgange.

- I alle butikker åbner vi for, at de handlende kunder kommer til at kunne gå ind af hovedindgangen som normalt, og så laver vi ekstraordinært en anden indgang, hvor vi normalt har vareindlevering, der kommer til at servicere bytte-, retur- og servicedelen, fortæller direktøren.

Selvom det er noget usædvanligt, at julegavebytningen i år er skubbet til 1. marts, skal man ikke være bekymret for, om garantien gælder, forklarer Jesper Boysen:

- Det er ikke kundernes skyld, at det ikke har været muligt at bytte og returnere. Så derfor vil vi gøre vores allerbedste for at imødekomme kundernes behov i alle de sager, der måtte være.

Alle Power-butikker åbner klokken 7 mandag 1. marts. Yderligere udvidelse af åbningstiden kan sagtens komme på tale, hvis der er behov for det, uddyber direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Kynisk afstraffelse af Randers FC: - Jeg tænkte, hvad pokker foregår der?

Annonce