Annonce
Randers

Storegade-restaurant lukker for servering, men fortsætter med selskaber: Kunne ikke løbe rundt

Potten og Panden har lukket for servering, men fortsætter med at have selskaber i lokalerne. Det var ikke lang levetid den danske mad fik. Potten og Panden åbnede 15. november 2019, og lukkede for et par uger siden. Foto: Annelene Petersen
Coronakrisen gav dødsstødet til restaurant Potten og Panden i Storegade, der længe havde lidt under for få kunder. Ejerne har valgt at stoppe for servering, men fortsætter med at have selskaber i lokalerne.
Annonce

RANDERS: Dansk kromad, smørrebrød og mad som vor mormor lavede det, var ikke en vare, der kunne løbe rundt i Potten og Panden i Storegade.  Det har ejeren Søren Schack Hansen måttet sande, og derfor har han taget beslutningen om at lukke serveringen ned.

Dermed fik Potten og Panden ikke en lang levetid. Den blev åbnet 15. november 2019, og lukkede ned for servering for et par uger siden.

- Det havde peget i den retning et stykke tid, og så kom coronakrisen, der kostede en masse penge, og så gik den ikke længere. Der var simpelthen ikke kunder nok til det, men vi beholder lokalerne, så der er mulighed for selskaber. Der er konfirmationer og barnedåb og den slags selskaber, og det fortsætter vi med i et stykke tid endnu, og ser hvordan det går. Det er også rart at have lokalerne, hvis der er fyldt op på Café K, så kan vi sende gæsterne over gaden, siger Søren Schack Hansen.

Farvellet til Potten og Pandens servering har betydet, at ejeren måtte fyre en enkelt ansat.

Annonce

Nummer fire Café K

Med Potten og Panden havde Søren Schack Hansen og hans hustru forsøgt sig i en lidt anden boldgade, end sædvanligt. Men den danske mad gik altså ikke helt så godt som Café K's menukort.


Vi skal faktisk til at åbne nummer fire Café K.

Søren Schack Hansen, restauratør


Potten og Panden var i øvrigt lidt af et impulskøb for Søren Schack Hansen og hans hustru Birgitte Schack Hansen. Aftalen kom i stand, efter parret havde været i Aalborg for at lede efter egnede lokaler til at udvide Café K-kæden. Da de kom skuffede hjem uden resultat, opstod ideen om at lave et sted med dansk mad. Og Claus og Kristina Klit var helt klar til at sælge Niels Ebbesens Spisehus i Randers, og det blev så til Potten og Panden.

Søren Schack Hansen tilføjer, at med beslutningen om nedlukningen af serveringen i Potten og Panden, kan der holdes fokus på netop Café K' s koncept, for her går det nemlig rigtig godt.

- Vi skal faktisk til at åbne nummer fire Café K, denne gang i Aarhus, hvor vi har en i forvejen. Ud over Randers har vi også en Café K i Silkeborg, siger restauratør.

Søren Schack Hansen og Birgitte Schack Hansen har valgt at holde fokus på Café K-kæden, der snart tæller fire caféer, i stedet for den danske mad i Potten og Panden. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce