Annonce
Randers

Storkriminel får sin fjerde udvisningsdom, men kan ikke udvises

Rockeren Danny Abdalla har nu fået fire udvisningsdomme. Men han kan ikke blive sendt hjem, fordi han i hjemlandet står til dødsstraf. Arkivfoto: Claus Bech, Scanpix

52-årig er dømt for to gange at have tvunget en kvinde fra Randers ind i en bil og kørt hende til Nordjylland, hvor hun blev udsat for seksuelle overgreb og tvunget til at sniffe kokain. Han kan ikke udvises, selv om han er dømt til det fire gange.

Annonce

Randers: Frygt for dødsstraf i hjemlandet betyder, at den 52-årige Danny Abdallas fire udvisningsdomme ikke kan effektueres. Og fredag undgik den storkriminelle rocker atter en forvaringsdom, skriver Ritzau. Han blev ved retten i Hjørring dømt for blandt andet to tilfælde af frihedsberøvelse og to voldtægter.

Anklagemyndigheden gik efter en forvaringsdom, men byretten fandt, at en fængselsstraf på to års fængsel var mere passende.

Abdalla er blevet dømt for i 2014 i Randers at have tvunget en kvinde ind i en bil og kørt hende til en adresse i Frederikshavn, hvor han holdt hende indespærret i et døgn. I det døgn blev hun udsat for seksuelle overgreb og tvunget til at sniffe kokain.

Få dage efter bortførelsen blev kvinden igen hentet i Randers mod sin vilje, kørt til en adresse i Aalborg og udsat for seksuelle overgreb.

Straffen, som Abdalla fredag har fået, er en tillægsstraf. Det sker, fordi han allerede sidder til afsoning i en anden sag, der også handler om grov personfarlig kriminalitet, da han i oktober ved Vestre Landsret blev idømt 12 års fængsel for skyderi, voldtægter, overdragelse af kokain og våbenbesiddelse.

I den sag blev han forinden ved retten i Holstebro idømt forvaring, men det mente landsretten ikke, at der var grundlag for. Ved landsretten blev han også idømt en ubetinget udvisning.

Det samme er sket fredag. Det betyder, at Abdalla nu har fået sin fjerde udvisningsdom. Men udvisningen kan ikke effektueres, da der er frygt for, at Abdalla vil få dødsstraf, hvis han vender tilbage til hjemlandet, Libanon.

Danny Abdalla har anket afgørelsen ved retten i Hjørring på stedet, skriver Ritzau.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce