Annonce
Randers

Stormøde om de massive regnmængder

Nu kaldes der til stormøde om oversvømmelserne. Der skal placeres et ansvar, mener Landbrug og Fødevarer, Danske Vandløb og Ålauget GST. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Landbrug og Fødevarer, Danske Vandløb samt Ålauget GST indkalder nu parcelhusejere, sommerhusejere og landmænd, der plages af den megen nedbør til debat for at få myndighederne til at tage ansvar for oversvømmelserne.

Randers: - Nu ser det ud til, at der gøres noget. Med disse ord overrækker landmand Finn Bay-Smidt, Fårup, en invitation til debatmøde om den seneste tids nedbør.

Selv sidder han i bestyrelsen for Landboforeningen Kronjylland, og på invitationen kam man se, at dem, der inviterer, er Landbrug og Fødevarer, Danske Vandløb, samt Ålauget GST - Gudenå, Silkeborg og Tange Sø.

På stormødet, der henvender sig til "parcelhusejere, sommerhusejere og landmænd, der dagligt oplever kampen mod de massive mængder vand, som ikke i tilstrækkeligt omfang bliver håndteret af myndighederne", skal ansvaret netop placeres.

I indbydelsen står der, at der er brug for at myndighederne tager deres ansvar omkring vandløbene alvorligt og sikrer bedre mulighed for gennemstrømning.

Mødet holdes lørdag 29. februar på Hotel Pejsegården i Brædstrup klokken 13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Randers FC For abonnenter

Kamp om pladserne til lokalbrag: Midtbanekreatør har beholdt selvtilliden over pausen

Randers

Fri adgang til nationale testcentre for corona: I Randers bestemmer lægens vurdering stadig

Annonce