Annonce
Sport

Storspillende Jamina Roberts: Sindssygt ærgerligt at vi ikke får point

Jamina Roberts sled og slæbte for hjemmeholdet, men batterierne rækker endnu ikke til 60 minutter for den svenske bagspiller. Foto: Jakob Lerche

Holdets nye svenske stjernespiller optrådte for første gang foran hjemmepublikum i Arena Randers. Hun glædede sig over den spillemæssige fremgang, men var alligevel skuffet over, at det ikke gav point.

Randers: Hvis man skulle interviewe Jamina Roberts efter hendes hjemmebanedebut for Randers HK søndag mod Herning Ikast Håndbold, måtte man en tur i styrkerummet i gangene under Arena Randers.

Allerede i minutterne efter opgøret var den svenske bagspiller i gang med styrketræningen, der skal bringe hende helt tilbage i topform efter det indgreb i knæet, som har holdt hende ud af træningsopstarten til den nye sæson.

Men selv om hun kun lige er kommet tilbage på banen og har fået minutter i udekampene mod Ajax og København, var hun alligevel hjemmeholdets bedste markspiller i opgøret mod Herning Ikast Håndbold med fem scoringer på otte forsøg og to assist.

- Det var dejligt at komme ind og få løsnet lidt op for tingene i min første kamp foran hjemmepublikummet i Randers. Jeg kan godt mærke, at jeg stadig mangler noget rytme og koordination i mit spil, men det kommer forhåbentligt, efterhånden som jeg får bygget nogle flere muskler på i benene, sagde venstre backen.

Annonce

Et skridt frem

Selv om det var tydeligt for enhver, at hun tog dirigentstokken og gjorde en forskel i både angreb og forsvar hos Randers HK, nedtonede hun alligevel sin egen betydning.

- Forskellen i forhold til kampen mod København i torsdags var, at vi spillede mere frit og optrådte som et hold. Der var mange, som bød ind, og vi formåede at gøre hinanden gode. Spillemæssigt var det helt klart et skridt frem, men jeg er alligevel sindssygt ærgerlig over, at vi ikke fik point ud af det, sagde Jamina Roberts.

Har I følt jer under pres efter nederlaget på 17 mål mod København i torsdags?

- Det er klart, at vi også godt selv kunne se, at det var en flov indsats. Vi skal ikke tabe med 17 mål, uanset hvem vi møder i ligaen.

- Men samtidig tror jeg også, at man skal have lidt tålmodighed. Det er helt nyt hold, som er sat sammen, og jeg har ikke været med i opstarten, så for de andre spillere er det også som at starte forfra, at de nu skal finde ind i samspillet med mig. Men selvfølgelig skal vi også kunne levere gode præstationer, selv om vi er et nyt hold, sagde Jamina Roberts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Se højdepunkterne her: Randers og OB holder snor i top-6 efter uafgjort

Randers FC

Chancefattig forestilling i Randers: Sådan gik det minut for minut

Annonce