Annonce
Randers FC

Stort galleri fra Randers FC's comebackfest: Koryfæerne indtog scenen på ny

Søren Pedersen og Mads Agesen dystede om håneretten på kontoret. Foto: Lars Rasborg
Randers FC havde inviteret til fodboldfest mod FC København, hvor publikum før opgøret blev forkælet med livemusik, underholdning fra tidligere trænerkoryfæer og en kamp mellem tidligere Randers FC-legender. Se billeder fra festlighederne her.

Fodbold: - Der er kun én Johnny Thomsen. Én Johnny Thooooomsen.

Den tidligere back nåede knap at træde op på amfiscenen til sin præsentation forud for legendekampen, før den vanlige slagsang stille og roligt bredte sig sammen med højlydte klapsalver på de tætpakkede tilskuerrækker ude foran Cepheus Park.

Her var der allerede to timer før kampstart mødt masser af lyseblå trøjer og brede smil frem til den første hjemmekamp uden restriktioner, siden coronavirussen gjorde sit indtog i Danmark for halvandet år siden.

Annonce

I alt har Randers FC afsat omkring 7000 billetter til den famøse comeback-kamp, hvor hovedattraktionen - udover selve opgøret mellem Randers FC og FC København - var legendekampen mellem pokalvinderne fra 2006 og sølvholdet fra 2013 - herunder Johnny Thomsen.

Inden dysten på grønsværen sørgede Peter Vildmand og Randers Cowboys på skift for at spille de forventningsfulde fans op, som også fik leveret anekdoter fra de to tidligere Randers FC-favoritter Lars Olsen og Ove Christensen.

Til dysten på grønsværen repræsenterede Søren Pedersen, Ralf Pedersen, Søren Holdgaard, Martin S. Jensen og John Sandberg i skrigorange trøjer Randers FC's første pokalvindere, og de havde på forhånd proklameret, at det ville blive en dyst mere på fysik og tacklinger end teknik og detaljer.

Så mon ikke Johnny Thomsen, Chris Sørensen, Kasper Fisker, Mads Agesen og Jacob Dehn fra 2013-holdet havde strammet benskinnerne ekstra grundigt?

Det var i hvert fald ingen overraskelse, at Ralf Pedersen sluttede opgøret med blod på knæet, men at han skulle notere sig for to kasser, havde de færreste nok forudset. Men i en kamp, hvor Søren Pedersen præsterede et flot saksespark, kan alt selvfølgelig ske.

I den relativt jævnbyrdige og lettere langsommelig affære - det er jo old boys-spillere - blev det i sidste ende udslagsgivende, at 2006-holdet måtte udskifte Martin S. Jensen med holdleder Lars Pedersen mod slutningen, hvor "de unge" stak afsted med en sejr på 5-3.

Se alle fotografens pletskud fra festlighederne før kampen i galleriet herunder:

Foto: Lars Rasborg
Annonce
Randers For abonnenter

Byggeboom uden ende: Randers får 2400 nye boliger de kommende fem år

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 353 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Videoanalyse: Flot præstation burde have givet Randers FC point mod topholdet

Randers FC For abonnenter

Karakterer fra bittert nederlag i Herning: Central nøglespiller var bedst hos Randers FC

Randers FC

Se højdepunkterne: Et tidligt FCM-mål gjorde det svært for Randers FC i topopgør

Randers

En ødelagt hofte og et usædvanligt iværksætter-gen fik Stevnstrup Løbet op at køre: - Jeg kan slet ikke lade være, lyder det fra kvinden bag

Sport

Se videoen: 600 cykelryttere mindes Chris Anker Sørensen til cykelløb i Hammel

Randers For abonnenter

Formanden for Dansk Cyklistforbund træder i pedalerne, når han skal frem: Hvorfor tage flyet til København, når man kan cykle?

Randers FC For abonnenter

Randers FC-komet har taget turen fra den næstbedste række til uundværlig nøglespiller på et halvt år: - Flere og flere er ved at få øjnene op for ham

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Endnu et pizzeria i vælten: Skimmellignende belægninger giver sur smiley og bøde på 5000 kroner

Tyskland

Live: Valgstedsmålinger tyder på dødt løb - følg gyservalget i Tyskland

Leder For abonnenter

Boligboom: Stop enhver form for pyller og klynk - byg for pokker

Randers For abonnenter

Der er rift om 132 nye lejligheder på Gl. Hobrovej - tre måneder før, de står færdige, er en fjerdedel lejet ud

Danmark For abonnenter

Fem børn mistede deres mor: 35-årige Nanna døde på sin søns fødselsdag

Annonce