Annonce
Østjylland

Stranden skal være for alle

Birgit Jakobsen. Pressefoto
Annonce

Læserbrev: Inden længe går budgetforhandlingerne i gang i Hedensted Kommune. Handicaprådet, som er rådgivende og en høringspart i forhold til byrådet, vil gerne foreslå, at der sættes penge af i budgettet til en mere handicapvenlig tilgang ved vores strande.

Ved etableringen af den nye badebro og de tidssvarende faciliteter ved Storstranden i Juelsminde, ønsker Handicaprådet en handicapvenlig adgang hen til broen, samt støtteforanstaltninger ved selve broen.


Det er væsentligt, at der er tilgængelighed til stranden for alle borgere.


Ved Daugård Strand ønsker vi også, at forholdene bliver optimeret, så der igen bliver en god og sikker adgang for borgere med handicap.

Desuden ønskes fire letvægts strandkørestole/flydende badekørestole. Kørestolen muliggør, pga de store brede hjul og det specielle design, at man kan komme frem over sand. Desuden kan den bruges i havet og holde sig flydende.

Det er væsentligt, at der er tilgængelighed til stranden for alle borgere. Handicaprådet mener, det er vigtigt, at man som handicappet kan komme på stranden og bade sammen med familie og venner på lige fod med andre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce