Annoncørbetalt indhold

Streaming af TV: Streaming har taget verden med storm og er kommet for at blive

I takt med teknologiens udvikling har danskernes TV-vaner ændret sig markant. For bare 10 år siden sad vi klar foran fjernsynet, når vores favoritprogram rullede over skærmen. I dag ser billedet helt anderledes ud. For med muligheden for at se vores foretrukne programmer præcis når det passer os, er streaming af TV blevet et globalt fænomen.

Streaming af TV er netbaseret TV-sening. I stedet for at koble det hele op gennem et kabel, kan du benytte dig af din internetforbindelse. Du har ligeledes mulighed for at se eller gense alle programmer, når det passer dig.

Kombinér TV og streaming i samme produkt

Før i tiden var TV-sening og streaming af TV to størrelser, der var næsten uforenlige. Imidlertid har teknologien revolutioneret markedet, og i dag kan du nemt kombinere det bedste fra to verdener. Du behøver ikke vælge det ene eller det andet, for i dag kan du få begge dele.

Der er primært to forskellige typer af streamingtjenester. Først og fremmest finder vi de populære tjenester som Netflix og HBO, der tilbyder tusindvis af timers film og serier. Herudover finder vi TV-udbydere, der tilbyder streaming fra de mange kanaler, vi kender fra traditionelt flow-TV. Her kan du streame hvert enkelt program, gense nyhederne eller følge nøje med i dokumentarprogrammerne.

Med streaming hos TV-udbydere har du ofte mulighed for at se flow-TV i samme pakke. På den måde får du begge dele i én og samme løsning.

Hvor finder man streaming henne?

De sidste 10 år har vist sig at være nogle af de mest revolutionerende inden for teknologien. Streaming-TV bliver i dag set af langt de fleste danskere fra forskellige streamingtjenester. Og hvor er det helt præcist, at du kan finde streaming-TV henne?

Først og fremmest tilbyder mange udbydere af TV-pakker dig, at du kan streame alle dine kanaler fra din computer eller telefon. På den måde kan du tage din TV-pakke med på farten. Men det er ikke kun TV-pakker, der streames i dag. Vi kommer ikke udenom store spillere som Netflix og HBO, der leverer tonsvis af film og serier til verdens befolkning.

Også tjenester som TV2 Play og DRTV er nogle af danskernes foretrukne streamingplatforme. DRTV er ganske gratis for alle, hvor TV2 Play kræver et abonnement for at få adgang til alle programmer.

Streaming af dine TV-kanaler kan betale sig

Streaming-TV tilbyder dig nogle helt unikke muligheder for at se fleksibelt TV, når det passer sig. Derudover kan streaming også være en billigere løsning, hvis du i dag ikke ser alle de kanaler, du betaler for.

Ser du kanaler fra samme udbyder, kan streaming være et godt og billigere alternativ til den traditionelle TV-pakke. Du betaler et månedligt abonnement og får på den måde adgang til alle kanalerne gennem en app eller på computeren.

Vil du gerne designe din egen TV-pakke? Så er der mulighed for en bland-selv-løsning hos nogle TV-udbydere. Her kan du udvælge de kanaler, du gerne vil have inkorporeret i din TV-pakke og få det streaming-TV, du ønsker.

Denne artikel er sponsoreret af Morningtrain.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.