Annonce
Randers

Street Food har åbnet ny burgerbar og åbner endnu en bod mandag: Men det er slut med at smutte forbi til en arbejdsfrokost

Fra dags dato skifter Street Food til vinteråbningstider. Det betyder, at der ikke længere kan hentes frokost i hverdagene. Til gengæld åbner en ny bod i dag. Og endnu en er på trapperne. Foto: Eva Maria Jørgensen
Der er fuld gang i udskiftningen af boder på Mokajen, som netop har fejret sin to års fødselsdag som Street Food i Randers. Til gengæld er det slut med madpakkeåbent for denne sæson.

Randers: I sidste uge blev The Buckets deep fried menukort udvidet med søster-bod på Mokajen i Randers med navnet The Burger The Bucket.

Her serveres - efter billederne på Mokajens facebookside at dømme - traditionelle burgere tilført et grillstempel med Mokajen. "Tak for en fantastisk velkomst", skriver Randers' madbods-gigant på sin facebookside.

13. september åbner så Greenie. Som navnet antyder er dette en salat og grøntsags-orienteret bod. Men der er også mulighed for lidt mere østasiatisk varianter af grønt i boden, der ud over pokebowls byder på nuddelsuppe og bao, som er fyldte, dampede boller.

Annonce

Men det er ikke det eneste, der sker i dette efterår, hvor Mexigo siden august har leveret konkurrence til naboenbiksen TacoBoy. Endnu en bod er nemlig på vej, men her er der ingen afsløringer at få endnu.

Den store udskiftning kommer blandt andet efter, at en del af de boder, som var med i Street Food fra begyndelsen, har trukket sig, da de ikke længere kunne se sig selv i projektet.

Slut med frokoståbent i hverdagen

Ud over de nyere boder, kan der stadig købes indisk og thailandsk inspireret mad i Øst, pizzaer i Tradizione Italiana, sandwich og burger i Conefuision - og ja stegt kylling med mere i The Bucket.

Fra i dag har Street Food desuden skiftet åbningstider i forbindelse med indgangen til efteråret. Det betyder, at der nu ikke længere er frokoståbent i hverdagen, hvor Mokajen først åbner klokken 16.30. I weekenden kan der spises fra 11.30.

I forbindelse med de mange nye boder, søger Street Food nye ansatte. Hele 10 personer til 20- og 10-timersvagter efterspørges til samlingen af boder.

Randers Amtsavis har forsøgt at få flere informationer om Street Foods fremtidsplaner, men spisestedets ledelse har ikke ønsket at udtale sig.

Annonce
Randers FC For abonnenter

Fire år med Søren Pedersen som chef for køb og salg: Sådan har han klaret det, og dét kan vi forvente os til sommer

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Pernilles midtbybutik havde en fantastisk åbning: Nu bliver det den femte interiørbutik til at lukke siden nytår

Randers For abonnenter

Magtlisten i Randers nærmer sig toppen: Mød erhvervskvinden, der arbejder på at skabe en dansk pendant til Gucci, og som har en plads i top 20

Erhverv

Ingen revolution i Verdos top i denne omgang: Repræsentantskabet valgte at beholde næsten hele den gamle bestyrelse

Sport For abonnenter

Billeder og cheftrænerens forklaring fra Kristrup, der nu hænger i en tynd tråd: - Vi er for gode til at rykke ned

Eccos overskud skrumper midt i russiske stormvejr: Krigen får negative konsekvenser for skogigantens økonomi i 2022

Randers

Ingen har lyst til at tage ansvaret for det der foregår - men alle er enige om at det ikke er godt nok: Velkommen til Jobcentret

Kultur For abonnenter

Randers' middelaldereventyr i Kina klædt af til skindet: Jamen, han har jo slet ikke noget tøj på!

Sif og Andreas vil give mere til jorden end de tager: Sådan kom de i gang uden at stifte stor gæld

Randers

På trods af røg og smeltet plastic kørte Dannie næsten 500 meter i brændende bil på motorvejen: Nu er hans baby forvandlet til aske

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Østjylland

Kjeld skal så 22 kilometer blomsterbed - til fri plukning: I år er der en ny blomsterblanding på menuen

Randers For abonnenter

Søren kunne godt stoppe med at arbejde og bare leve af sine penge: Men han har stadig en vigtig mission at fuldføre

Erhverv

Hypen for friturestegt bagværk er væk: Donut Shoppen lukker ned i Brødregade

Annonce