Annonce
Randers

Street Food har åbnet ny burgerbar og åbner endnu en bod mandag: Men det er slut med at smutte forbi til en arbejdsfrokost

Fra dags dato skifter Street Food til vinteråbningstider. Det betyder, at der ikke længere kan hentes frokost i hverdagene. Til gengæld åbner en ny bod i dag. Og endnu en er på trapperne. Foto: Eva Maria Jørgensen
Der er fuld gang i udskiftningen af boder på Mokajen, som netop har fejret sin to års fødselsdag som Street Food i Randers. Til gengæld er det slut med madpakkeåbent for denne sæson.

Randers: I sidste uge blev The Buckets deep fried menukort udvidet med søster-bod på Mokajen i Randers med navnet The Burger The Bucket.

Her serveres - efter billederne på Mokajens facebookside at dømme - traditionelle burgere tilført et grillstempel med Mokajen. "Tak for en fantastisk velkomst", skriver Randers' madbods-gigant på sin facebookside.

13. september åbner så Greenie. Som navnet antyder er dette en salat og grøntsags-orienteret bod. Men der er også mulighed for lidt mere østasiatisk varianter af grønt i boden, der ud over pokebowls byder på nuddelsuppe og bao, som er fyldte, dampede boller.

Annonce

Men det er ikke det eneste, der sker i dette efterår, hvor Mexigo siden august har leveret konkurrence til naboenbiksen TacoBoy. Endnu en bod er nemlig på vej, men her er der ingen afsløringer at få endnu.

Den store udskiftning kommer blandt andet efter, at en del af de boder, som var med i Street Food fra begyndelsen, har trukket sig, da de ikke længere kunne se sig selv i projektet.

Slut med frokoståbent i hverdagen

Ud over de nyere boder, kan der stadig købes indisk og thailandsk inspireret mad i Øst, pizzaer i Tradizione Italiana, sandwich og burger i Conefuision - og ja stegt kylling med mere i The Bucket.

Fra i dag har Street Food desuden skiftet åbningstider i forbindelse med indgangen til efteråret. Det betyder, at der nu ikke længere er frokoståbent i hverdagen, hvor Mokajen først åbner klokken 16.30. I weekenden kan der spises fra 11.30.

I forbindelse med de mange nye boder, søger Street Food nye ansatte. Hele 10 personer til 20- og 10-timersvagter efterspørges til samlingen af boder.

Randers Amtsavis har forsøgt at få flere informationer om Street Foods fremtidsplaner, men spisestedets ledelse har ikke ønsket at udtale sig.

Annonce
Randers For abonnenter

Byggeboom uden ende: Randers får 2400 nye boliger de kommende fem år

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 353 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Videoanalyse: Flot præstation burde have givet Randers FC point mod topholdet

Randers FC For abonnenter

Karakterer fra bittert nederlag i Herning: Central nøglespiller var bedst hos Randers FC

Randers FC

Se højdepunkterne: Et tidligt FCM-mål gjorde det svært for Randers FC i topopgør

Randers

En ødelagt hofte og et usædvanligt iværksætter-gen fik Stevnstrup Løbet op at køre: - Jeg kan slet ikke lade være, lyder det fra kvinden bag

Sport

Se videoen: 600 cykelryttere mindes Chris Anker Sørensen til cykelløb i Hammel

Randers For abonnenter

Formanden for Dansk Cyklistforbund træder i pedalerne, når han skal frem: Hvorfor tage flyet til København, når man kan cykle?

Randers

To sigtelser med fem minutters mellemrum i Randers

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Endnu et pizzeria i vælten: Skimmellignende belægninger giver sur smiley og bøde på 5000 kroner

Tyskland

Live: Nu har spidskandidaterne stemt - følg gyservalget i Tyskland

Leder For abonnenter

Boligboom: Stop enhver form for pyller og klynk - byg for pokker

Randers For abonnenter

Der er rift om 132 nye lejligheder på Gl. Hobrovej - tre måneder før, de står færdige, er en fjerdedel lejet ud

Danmark For abonnenter

Fem børn mistede deres mor: 35-årige Nanna døde på sin søns fødselsdag

Annonce