Annonce
Sport

Stregtalent forlænger: Randers HK er en fed klub

Josefine Dragenberg er et af Randers HK's egne talenter. Hun har de sidste to sæsoner været en del af ligaholdet. Foto: Lars Rasborg

19-årige Josefine Dragenberg forlænger sin kontrakt med Randers HK med yderligere to år, så hun nu skal være i klubben frem til sommeren 2019.

Randers: Josefine Dragenberg og Randers HK er blevet enige om at forlænge kontrakten frem til sommeren 2019. Den 19-årige stregspiller, der deltog i U20 VM i sommer, er et af klubbens egne talenter.

- Josefine er et talent, som det er berettiget at satse på. Vi har hele tiden vist, at hun har et stort potentiale, men nu har hun også fået noget fysisk overskud og bygget noget krop på. Og det kræver noget fysik at modstå det tryk, man får som stregspiller, for det er en hård belastning, man udsættes for, siger Jens Jørgen Andersen, direktør i Randers HK.

- Josefine har haft et par læreår som nummer tre, hvor Clara Monti og Katrine Heindahl har stået foran hende, men nu rykker hun en tak op som nummer to, i kraft af at Heindahl forlader klubben til sommer, siger Jens Jørgen Andersen.

Forhandlingerne om kontraktforlængelsen har stået på et stykke tid, og Josefine Dragenberg er glad for, at der nu er skrevet under.

- Jeg har snakket med klubben i et stykke tid, og det er utroligt fedt, at det er faldet på plads. Randers HK har en stor betydning for mig, så jeg er glad for, at jeg kan blive her noget længere, siger hun.

- Det er en fed klub med et godt miljø, så det er en klub, jeg sagtens kan se mig selv i i fremtiden, siger hun.

Den unge stregspiller startede i sommer på Aarhus Universitet, hvor hun læser molekylær medicin, og hun er glad for, at studier og håndbold kan forenes.

- Undervisningen ligger for det meste om formiddagen, og klubben har været god til at tage hensyn til eksaminer, siger hun.

Annonce

Ingen ny streg til klubben

I de sidste to sæsoner har klubben rådet over tre stregspillere, så man har kunnet gardere sig mod skader, men når Katrine Heindahl til sommer skifter til HC Odense, er der ikke planer om indkøb af en ny stregspiller.

- Monti har kontraktudløb her til sommer, og hende har vi et møde med i næste uge. Vi vil gerne beholde hende, og så har vi de to stregspillere, vi skal bruge, siger Jens Jørgen Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce