Annonce
Sport

Super-Brian tilbage i Randers: I gamle dage var der mange mennesker

Brian Nielsen synes at for få mennesker havde fundet vej til Arena Randers lørdag aften. Arkivfoto: Kim Haugaard
Den tidligere sværvægtsbokser Brian Nielsen, bedre kendt som Super-Brian, var efter 20 års fravær tilbage i Arena Randers. Denne gang som en del af promotor-gruppen ved Danish Fight Night, og han synes, at for få tilskuere havde fundet vej til boksestævnet.

Randers: Til de største boksebrag i Randers Hallen i 70’erne og 80’erne var der samlet i omegnen af 5000 mennesker omkring ringen, men sådan var det så langt fra lørdag aften.

Ifølge avisens oplysninger var der solgt omkring 500 billetter i forsalg til stævnet, og fremmødet vakte heller ikke ligefrem jubel hos den tidligere professionelle bokser Brian Nielsen, der sammen med Mogens og Bettina Palle var arrangørerne bag mindestævnet for boksekoryfæet Jørgen ”Gamle” Hansen.

- Tilskuerne har leveret en god stemning, men der kunne godt have været nogle flere. I gamle dage var der mange mennesker, og det synes jeg ikke, der er i dag. Det handler om at lave reklame for det, og jeg tror ikke, at der er ret mange mennesker, der er vidende om stævnet – i hvert fald ikke nok. Men sådan er det, lød det fra Brian Nielsen, der siden slutningen af 2015 har dannet promotor-duo med 86-årige Mogens Palle.

Annonce

Tilfreds med bokserne

Den tidligere sværvægtsbokser så lørdagens stævne fra første række nær ringen i Arena Randers, hvor han i slutningen af 90’erne selv boksede ti professionelle kampe.

Herfra kunne han se sine boksere vinde alle aftenens opgør.

Victor Ramon, Oliver Meng, Jeppe Morell og Enock Poulsen vandt alle deres kampe på point, mens Ditlev Rossing blev tildelt sejren efter teknisk knockout i 8. omgang.

- Jeg er meget tilfreds med bokserne. Jeppe (Morell, red.) havde en meget lige kamp, men alle har gjort det rigtig godt, sagde Brian Nielsen til avisens udsendte forud for aftenens sidste opgør, hvor Enock Poulsen endte med at gøre sine landsmænd kunsten efter.

Flere på Frederiksberg

Flere af boksesportens største navne har optrådt i arenaen i Randers. Med lokalt islæt kan nævnes Poul Knudsen, Lauritz Jensen og Steffen Nielsen, mens profilerede navne som Mohammed Ali, Tom Bogs, Ayub Kalule, Rudy Markussen og Mads Larsen også alle har optrådt i hallen.

Brian Nielsen er dog forsigtig med at sende et nyt stævne til Randers.

- Det er Mogens (Palle, red.), der styrer den del, så det blander jeg mig ikke i. Der har været flere mennesker på Frederiksberg, men det hænger også sammen med, at det ikke er nok at holde et enkelt stævne. Jeg har snakket med mange, som slet ikke var klar over det her stævne i aften, og det er fordi, at aviserne ikke skriver nok om det, men på et eller andet tidspunkt skal vi nok komme tilbage til Randers, sagde den tidligere sværvægter.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Malerfirma hyrede coach til at hjælpe sig gennem fusion:  38 medarbejdere havde vidt forskellige måder at gøre tingene på

Annonce