Annonce
Randers

Superheltene fra Avengers indtager Bilkas P-plads

Fotocollage: Mario Anzuoni/Reuters og Mathias Fredslund Hansen

Randers: Bilka Randers kan nu afsløre, at den vildeste omgang af varehusets koncept 'Drive-In Bio' er lige på trapperne, når Iron Man, Spiderman, Captain America og alle de andre superhelte fra Marvel-universet onsdag 26. september mødes på Bilkas parkeringsplads.

Her vil kunderne kunne nyde en aften i selskab med superheltene, når filmen Avengers: Infinity War rammer lærredet i Bilkas Drive-In Bio.

Drive-In Bio i Bilka foregår præcis som i de amerikanske film. En storskærm stilles op på Bilkas parkeringsplads, og bilerne parkeres i en vifte omkring. Lyden afspilles fra bilradioen, og Bilka uddeler varme popcorn, inden filmen begynder.

Der er gratis adgang, men det kræver tilmelding på Bilkas hjemmeside. Filmen begynder klokken 21, men der er adgang til pladsen allerede fra klokken 18. De første biler får de bedste pladser.

- Det her bliver den vildeste Drive-In Bio, vi nogensinde har lavet. Avengers: Infinity War er et kæmpe actionbrag og på samme tid en virkelig fantastisk film, så det bliver en super fed aften i Bilka, lyder det fra Nicki Stougaard, Bilka Live.

Det er tredje gang, at Bilka inviterer til Drive-In Bio, men det er første gang, at det afholdes i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Annonce