Annonce
Randers FC

Superligaens første VAR-kendelse gavnede Randers FC: - Jeg lever fint med ventetiden

Dommer Jakob Sundberg benyttede sig af muligheden for videohjælp i anden halvleg. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

Horsens: - Så kom dog i gang man, lød det fra en utålmodig AC Horsens-fan, da Erik Marxen søndag eftermiddag tog sig god tid ved et frispark med et kvarter tilbage af sæsonpremieren mellem AC Horsens og Randers FC.

Kampens dommer, Jakob Sundberg, var i samtale med VAR-rummet, som vurderede det nødvendigt at kalde Sundberg til Superligahistoriens første videotjek på sidelinjen.

Det endte med, at AC Horsens' Bjarke Jacobsen fik annulleret et gult kort og blev i stedet sendt direkte i omklædningsrummet med et rødt kort efter en tackling på Alhaji Kamara.

Beslutningen fordrede ikke bedre humør hos hjemmepublikummet, men det forklarede Marxens tøven.

- Så længe, at der ikke er den slags afbrydelser hvert femte minut, så lever jeg fint med det. I dag vurderede dommerne, at situationen skulle kigges igennem, og at det tager lidt tid, maler jeg ikke fanden på væggen over. Det fungerede fornuftigt, sagde Erik Marxen om episoden.

Han tror, at videohjælpen kommer til at fungere godt i Superligaen, men teknologien har også plantet en lille bekymring i Randers FC-anføreren.

- Jeg kan godt været bekymret for, at det bliver rigeligt efter reglerne og dermed uden fornemmelse for kampens hede og intensitet. Det skal man måske ikke tage hensyn til i dommerloven, men var vi blevet ramt af deres udvisning i dag, så havde jeg følt den rigtig hård, konstaterede Erik Marxen.

Han endte med at trække sig væk fra frisparket, som Emil Riis sparkede i nettet, inden angriberen lukkede opgøret til slutresultatet 3-0.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce