Annonce
Randers FC

Superligatrio skal hjælpe U19-trup i comebacksæson

Kasper Høgh er nu en del af Superligatruppen, men kan stadig optræde som U20-spiller for holdet i U19-ligaen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers Freja FC gør i dag comeback i U19-ligaen med en hjemmekamp mod Vejle. Træner Per Sørensen betegner truppen som homogen og glæder sig over, at de fra tid til anden kan forvente hjælp af Kasper Høgh, Tobias Klysner og Oliver Bundgaard Kristensen fra Superligatruppen.

Randers: Efter sidste sæsons afstikker til U19-divisionen er Randers Freja FC tilbage i den bedste række, hvor de lørdag klokken 13 tager imod Vejle Boldklub i sæsonpremieren.

- Vi ser rigtig meget frem til igen at skulle måle os med de bedste hold. Der var bestemt også dygtige hold i U19-divisionen, men både på tempo og færdigheder hos de enkelte spillere er det bare noget andet at spille i U19-ligaen, siger cheftræner Per Sørensen.

Han har til denne sæson en trup bestående af 17 markspillere og tre målmænd. Ni af spillerne er første års U19-spillere.

- Det er en meget homogen trup, hvor der vil være en del konkurrence om pladserne. Jeg forventer ikke, at der vil være enkelte spillere, som kommer til at skille sig markant ud. Men vi har spillere, som både er dygtige individuelt og vil arbejde i holdets tjeneste, siger Per Sørensen.

Annonce

Udover de faste spillere i truppen vil der også være kampe, hvor holdet bliver forstærket af Kasper Høgh, Oliver Bundgaard Kristensen og Tobias Klysner, som op til denne sæson blev rykket op i Superligatruppen.

Kasper Høgh kan være med som U20-spiller, mens Oliver Bundgaard Kristensen og Tobias Klysner stadig har alderen til at være med som andet års U19-spillere.

Oliver Bundgaard Kristensen er i øjeblikket skadet, men både Kasper Høgh og Tobias Klysner er med i truppen til premieren mod Vejle.

- Nu er det svært at sige, hvor meget vi kommer til at kunne gøre brug af de tre spillere i løbet af sæsonen, men det er klart, at når de er med, så forventer vi, at de kan indtage vigtige roller. De har farten og tempoet i benene fra den daglige træning med Superligatruppen, og det vil selvfølgelig være noget, som de yngre spillere vil kunne læne sig opad, siger Per Sørensen.

Er I gode nok til at være med i U19-ligaen efter et års fravær?

- Ja, det er jeg overbevist om. Det er klart, at man gerne lige vil have de første kampe overstået, så man har en bedre fornemmelse af, hvor vi står. Men sådan er det for alle hold. Når jeg ser på vores træningskampe og vores træningslejr i Løgumkloster, så er jeg fortrøstningsfuld. Vi har at gøre med nogle drenge, som er dygtige, ærgerrige og villige til at lære, og derfor forventer jeg også, at vi kommer til at spille med et højt bundniveau.

Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Thorsager Kirke har næsten fået alle stole tilbage: Efterladt varevogn gemte på stjålne rundkirkestole

Annonce