Annonce
Debat

Supplerende kommentar til svar på debatindlæg fra Jørgen Winther

Annonce

Læserbrev: Mine tidligere kollegaer på røntgenafdelingen svarer 18. september på Jørgen Winthers debatindlæg, hvor de blandt andet sætter spørgsmålstegn ved mine lederevner. Nu skal ret være ret, og må jeg for offentlighedens skyld supplere med nogle bemærkninger:

Jeg erkender, at jeg absolut ikke er perfekt, og jeg laver fejl - som alle vist gør. Måske endda flere, da jeg var helt ny i stillingen. Ingen af underskriverne har dog henvendt sig til mig med bekymringer eller problemer, før jeg blev fyret. Dårligt arbejdsklima har jeg aldrig hørt om eller er blevet gjort opmærksom på. Jeg oplevede tværtimod en god stemning.

Nogle af underskriverne har tidligere skrevet til mig for at udtrykke deres støtte til mig.


Nu skal ret være ret.


Lægelige ledere er svære at rekruttere. Dette forløb vil næppe bedre rekrutteringen af nye ledere. Medarbejderflugt omfatter opsigelse fra én overlæge, som fik en vagtfri stilling på et andet sygehus, hvad vi ikke kunne tilbyde.

I et år har Røntgen og Skanning i Randers fyldt hele min arbejdstid og en stor del af min ”fritid”, og jeg har været stolt af at være en del af ledelsen af det store team på afdelingen. Jeg vil derfor håbe for alle ansatte på afdelingen, at I og afdelingen får al den rygvind, I har brug for, og som I fortjener.

Tak for samarbejdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Tilbagevendt Kragballe gik målamok i snæver sejr: Læs reaktionerne her

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Randers For abonnenter

Ekspert: Drop jagten på den sidste nye mode og find guldet i dit eget klædeskab - det er godt for både dig selv og miljøet

Annonce