Annonce
Randers

Sure indbrudstyve åbnede for gassen hos Rema

Arkivfoto: Christian Als/Scanpix

Mandag morgen blev arbejdet på den kommende Rema på Udbyhøjvej midlertidigt bremset efter et gasudslip på byggepladsen.

Randers: Mandag morgen har der været indbrud på den byggeplads, hvor en kommende Rema 1000 efter planen åbner 11. oktober på Udbyhøjvej 62. Og da medarbejderne hos totalentreprenøren på stedet tjekkede ind efter endt weekend, blev de ud over synet af en opbrudt bagdør tillige mødt af en ram lugt af gas, da indbrudstyvene havde åbnet for en gasflaske og derefter lukket af efter sig.

Derfor blev brandvæsnet tilkaldt, og indsatsleder Per Allan Nielsen fra Beredskab og Sikkerhed Randers fortæller, at der på stedet blev sørget for at åbne vinduer og døre, ligesom der blev sat en ventilator op.

Ved hjælp af særlige måleapparater kunne beredskabet derudover sikre sig, at der ikke var en gaslomme på byggepladsen, hvor entreprenøren kunne genoptage arbejdet omkring klokken ni mandag formiddag efter den ufrivillige pause.

Annonce
Den 17. august var der rejsegilde på Rema 1000-byggeriet på Udbyhøjvej, hvor der op til mandag har været ubudne gæster. Arkivfoto: Helle Kvist

Usympatisk aktion

Lars Hjuler, der er medejer hos Pro Developments, var forbi byggepladsen på Udbyhøjvej efter indbruddet for ved selvsyn at se, hvad der var op og ned i sagen.

- Der er åbenbart nogen, der er brudt ind i nat gennem en bagdør. Tilsyneladende har de ikke kunnet finde noget at stjæle derinde, og så har de - måske i frustration - åbnet for en gasflaske, der stod derinde, fortæller medejeren og fortsætter:

- Der sker jo ofte tyveri på byggepladser landet over, og det er da hamrende irriterende, men sådan er det jo, det er bare et vilkår. Det er også derfor, at vi ikke opbevarer noget af værdi på stedet; det låser vi enten inde forskellige steder eller tager det med hjem, fordi vi godt ved, at risikoen for tyveri er der.

At indbrudstyvene tilsyneladende helt bevidst har åbnet for gassen, er heller ikke noget, der imponerer Lars Hjuler.

- Jeg synes jo ikke, at det er videre sympatisk, understreger han.

Ingen personer led fysisk overlast i forbindelse med gasudslippet mandag morgen og formiddag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: Politiet opfordrer til at sprede påskehandlen ud over flere dage

Annonce