Annonce
Sport

Suveræne Freja vinder Jyllandsserien - Vorup klarer frisag

Randers Freja bliver suveræne vindere af rækken, mens Vorup ikke kommer i top 4, men til gengæld undgår nedrykning til serie 1. Arkivfoto: Axel Schütt

Med en sejr i topkampen mod Vildbjerg er Randers Freja vindere af Jyllandsserien. Trods stort nederlag 4-7 på Ulvehøj mod Tjørring er Vorup sikre på at undgå nedrykning til serie 1.

Randers: Tingene faldt på plads for både Randers Freja og Vorup i næstsidste spillerunde i Jyllandsserien.

Randers Freja vandt på hjemmebane topopgøret mod Vildbjerg med 4-2 og kronede dermed et suverænt efterår, hvor Chris Sørensens tropper har hentet 33 point i 13 kampe.

Det betyder, at holdet allerede inden sidste spillerunde på udebane mod Kjellerup er sikre på at vinde rækken. De spiller dermed i Jyllandsserie 1 efter vinterpausen.

For Vorup FB står det klart, at holdet efter vinterpausen spiller i Jyllandsserie 2. Holdet tabte i weekenden 4-7 hjemme på Ulvehøj mod Tjørring. Dermed forsvandt den sidste chance for en placering i top 4, som kunne have givet adgang til Jyllandsserie 1.

Men til gengæld er Vorup også sikre på at undgå nedrykning til serie 1, da forfølgerne fra Skive tabte 1-3 hjemme mod Herning Fremad. Dermed kan Vorup ånde lettet op inden sidste kamp, som er på udebane mod Vildbjerg.

- Vi er meget lettede. Inden efteråret troede vi måske nok, at vi kunne spille med om top 4-pladserne, men vi har haft et par spillerafgange og været ekstremt uheldige med skader. Blandt andre har vi haft to spillere ude med brækkede kraveben. Så vi er utrolig stolte og glade for, at de resterende spillere har formået at bide tænderne sammen, og at vi efter et meget svært efterår kan aflevere et hold i Jyllandsserien, siger Jan Iversen, der har stået i spidsen for holdet sammen med brormand, Mads Iversen.

De stopper som trænere for holdet efter dette efterår. Mads Iversen tager definitivt en pause fra trænergerningen, mens det samme gør sig gældende for Jan Iversen, medmindre der dukker noget uventet op, som han ikke kan sige nej til.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvem der overtager holdet.

Weekendens kampe

Randers Freja - Vildbjerg 4-2 (2-1)1-0 Faris Bijedic (7.)

1-1 (27.)

2-1 Mahmod Kwismi (39.)

2-2 (86.)

3-2 Rasmus Hoelgaard (88.)

4-2 Micki Juul (90.)

Kampens Freja-spiller: Emil Pedersen

Vorup FB - Tjørring IF 4-7 (3-4)

0-1 (5.)

1-1 Kim Vejrum (8.)

2-1 Nicklas Andie (10.)

3-1 Kim Vejrum (24.)

3-2 (26.)

3-3 (27.)

3-4 (42.)

4-4 Kian Christensen (56.)

4-5 (59.)

4-6 (72.)

4-7 (79.)

Kampens Vorup-spiller: Kim Vejrum

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Randers FC For abonnenter

Galleri og reportage: Superliga-talent på ny position førte an i tiltrængt magtdemonstration

Randers

Formanden for cityforeningen om ny strategi: - Nu trækker vi i samme retning for midtbyens udvikling

Annonce