Annonce
Håndbold

Svag første halvleg kostede dyrt for Hornbæk-kvinder

Genrefoto

Aalborg: Hornbæks kvinder i 2. division var på en svær opgave fredag aften i Aalborg mod rækkens nummer to, der kæmper for at komme ud at spille oprykningskampe til 1. division.

Hornbæk, der ikke har det store at spille for i tabellen, løb da også ind i problemer i første halveg, som de tabte med 6-18. Men træner Nicklas Fast fik hanket op i holdet i pausen, og både spillet og indstillingen fik et løft i de sidste 30 minutter.

- Vi havde ikke så meget fokus på, om vi skulle spille det ene eller det andet system. Vi skulle bare komme med fart i spillet og give os 100 procent, og det så egentlig også fint ud i kampens indledning. Men så begynder vi at brænde nogle chancer, og spillet bliver alt for stillestående. Vi kommer slet ikke frem til noget og er nede med 3-16, inden vi får pyntet lidt på det med tre scoringer i de sidste fem minutter af første halvleg, siger Nicklas Fast.

- I pausen talte vi om, at vi var nødt til at stå sammen og kæmpe mere for hinanden. Ellers ville det være spildt at bruge en fredag aften i Aalborg. Men vores anden halvleg blev også rigtig fin. Vi stepper op i både returløb og forsvar og spiller også lidt bedre sammen i angrebet, siger Hornbæk-træneren.

Han håber nu, at holdet kan slutte sæsonen med manér, når de på torsdag klokken 19.15 tager imod Mejrup/Hvam i Hornbækhallen.

2. division kvinder

Aalborg HK - Hornbæk SF 30-16 (18-6)

Hornbæk: Camilla Broberg 5, Nanna bugge 4, Louise Ahrenholt 3, Kathrine Bang 2, Julie Kanz 2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce