Annonce
Håndbold

Svag første halvleg kostede dyrt for Hornbæk-kvinder

Genrefoto
Annonce

Aalborg: Hornbæks kvinder i 2. division var på en svær opgave fredag aften i Aalborg mod rækkens nummer to, der kæmper for at komme ud at spille oprykningskampe til 1. division.

Hornbæk, der ikke har det store at spille for i tabellen, løb da også ind i problemer i første halveg, som de tabte med 6-18. Men træner Nicklas Fast fik hanket op i holdet i pausen, og både spillet og indstillingen fik et løft i de sidste 30 minutter.

- Vi havde ikke så meget fokus på, om vi skulle spille det ene eller det andet system. Vi skulle bare komme med fart i spillet og give os 100 procent, og det så egentlig også fint ud i kampens indledning. Men så begynder vi at brænde nogle chancer, og spillet bliver alt for stillestående. Vi kommer slet ikke frem til noget og er nede med 3-16, inden vi får pyntet lidt på det med tre scoringer i de sidste fem minutter af første halvleg, siger Nicklas Fast.

- I pausen talte vi om, at vi var nødt til at stå sammen og kæmpe mere for hinanden. Ellers ville det være spildt at bruge en fredag aften i Aalborg. Men vores anden halvleg blev også rigtig fin. Vi stepper op i både returløb og forsvar og spiller også lidt bedre sammen i angrebet, siger Hornbæk-træneren.

Han håber nu, at holdet kan slutte sæsonen med manér, når de på torsdag klokken 19.15 tager imod Mejrup/Hvam i Hornbækhallen.

2. division kvinder

Aalborg HK - Hornbæk SF 30-16 (18-6)

Hornbæk: Camilla Broberg 5, Nanna bugge 4, Louise Ahrenholt 3, Kathrine Bang 2, Julie Kanz 2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce