Annonce
Randers FC

Svend Lynge: Forhandlinger om salg af Randers FC er på standby

Svend Lynge Jørgensen har de seneste måneder arbejdet på at sælge Randers FC, som han forsøgte det i 2015. Arkivfoto: Lars Rasborg
Forhandlingerne om et salg af Randers FC til nye investorer er sat på pause. Det oplyser holdingformand i Randers FC, Svend Lynge Jørgensen, til finans.dk

Randers: Forhandlingerne om et salg af Randers FC til nye investorer er sat på pause på grund af coronakrisen.

Det oplyser storaktionær og formand for Randers FC Holding A/S, Svend Lynge Jørgensen, i en mail til finans.dk

Tilbage i februar fortalte Svend Lynge Jørgensen i et interview med Randers Amtsavis, at der var seriøse forhandlinger i gang med to mulige købere af Randers FC.

Men de forhandlinger bliver altså ikke afsluttet lige med det samme. Det betyder dog ikke, at interessen er kølnet af.

"De forhandlinger, vi havde gang i, er sat på standby, men der er givet udtryk for, at der fortsat er interesse,« skriver Svend Lynge Jørgensen i mailen.

Om Randers FC eller andre salgshungrende fodboldklubber kan indbringe samme pris som før coronakrisen, er dog tvivlsomt. Det er i hvert fald vurderingen fra Frederik Aakard, specialist i virksomhedshandler og tidligere partner i Oaklins Denmark.

- Alt andet lige må man formode, at klubberne ikke kan få den pris, som de kunne før coronakrisen.

- Generelt er det lige nu det værst tænkelige tidspunkt i 100 år at finde nye investorer, og der går nok lang tid, inden vi ser normale tilstande i fodboldverdenen med masser af tilskuere. Det gør det jo mindre attraktivt at investere i fodboldklubber, siger han til finans.dk

Udover Randers FC har blandt andre Esbjerg fB og AaB offentligt meldt ud, at de er interesserede i at tiltrække nye investorer.

Randers FC var i 2015 tæt på at blive solgt til en investorgruppe med britiske Tom Vernon i spidsen. Men Vernon købte i stedet FC Nordsjælland for en pris, der ifølge finans.dk landede på 111,5 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce