Annonce
Randers

Svend Lynge om julehjælp: - Når man er så heldig at have, bør man også give

Erhvervsmand og Randers FC Holding-formand, Svend Lynge Jørgensen, mener, at hvis man kan, skal man også give til de, der ikke har så meget. Og at bidraget ikke kun går til én forening, men at flere står bag, tiltaler Svend Lynge Jørgensen, hvis selskab Lynge Ejendomme ApS giver 20.000 kroner til Randers Julehjælp. Arkivfoto: Lars Rasborg
Lynge Ejendomme giver 20.000 kroner til Randers Julehjælp. Ejer Svend Lynge Jørgensen håber, at det kan inspirere andre til også at give.
Annonce

Randers: Lynge Ejendomme ApS er med på listen over de privatpersoner, foreninger og firmaer, der giver et bidrag til Randers Julehjælp i år.

Beløbet er på 20.000 kroner fra Svend Lynge Jørgensen, som ejer selskabet. Han er også kendt for sin støtte til Randers FC, hvor han sidder som formand for bestyrelsen i Randers FC Holding A/S.

Donationer til Randers Julehjælp 2020

Hver dag bringer vi en oversigt over de bidragsydere, der giver 5000 kroner eller mere til Randers Julehjælp.

Lions Club Randers Gudenaa: 20.000 kr.

Kaj og Annbritt Porup: 10.000 kr.

Krista Ølgod og John Sørensen: 5.000 kr.

Centerforeningen Randers Storcenter: 10.000 kr.

Rikke Koch Jensen: 16.000 kr.

PL Overfladebehandling: 5.000 kr.

Lynge Ejendomme Aps: 20.000

XL Vorup: 25.000

Han mener, at det er vigtigt at bidrage til Randers Julehjælp.

- Er man så privilegeret, at man har noget at give af, synes jeg også, at man skal. Er man så heldig at have lidt, så bør man give til de, der ikke har så meget. Og jeg kan godt lide ideen om at det ikke kun går til én forening, men at der står flere bag, siger Svend Lynge Jørgensen.

Han gav første gang et bidrag i 2019 til Randers Julehjælp, der formidler pengene videre til at forsøde højtiden for økonomisk trængte familier.

- Ja, så jeg føler mig faktisk lidt bagud, lyder det fra ham.

Det kan der dog rådes bod på, idet der vel kommer flere af samme slags højtider i fremtiden.

- Ja, det håber vi da, lyder det fra erhvervsmanden.

Randers Julehjælp 2020

  • Randers Julehjælp er en indsamling arrangeret af Randers Amtsavis i samarbejde med Lions Club Randers Gudenaa.
  • Indsamlingen hjælper humanitære organisationer og foreninger med at sikre en god jul i randrusianske børnefamilier, hvis økonomiske midler er små.
  • 13 organisationer, foreninger og grupper får del i Randers Julehjælp 2020: Aktivitetsforeningen Jennumparken, Børnenes Kontor, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær, Giv Julen Mening, Juleteamet Randers og Omegn, Kirkens Korshær, Kirkernes Familiehjælp, Mødrehjælpen, Randers Menighedsplejes Legatfond, Red Barnet, Venligboerne Langå, Venligboerne Randers.
  • Bidrag kan indbetales på følgende konto i Sparekassen Kronjylland: Reg.nr. 6187 kontonr. 0012387105 eller via Mobilepay på nr. 84319. Skriv navn og telefonnummer i meddelelsesfeltet.
  • Man er også velkommen til at komme forbi Randers Amtsavis' reception med et bidrag. Der er normalt åbent alle hverdage mellem klokken 10 og 14.
  • Redaktionen skriver om bidragydere, store som små, men ikke nødvendigvis alle. Hver dag bringes en oversigt over bidrag fra virksomheder og foreninger på over 5000 kroner.
  • Indsamlingsperioden er 15. november til 13. december.

Svend Lynge Jørgensen håber på, at han med bidraget kan være med til at inspirere andre i Randers til at give penge til foretagendet.

- Jeg ved, at der sidder mange, der kan undvære både større og mindre beløb til de familier, der ikke har ret meget at gøre med, siger Svend Lynge Jørgensen.

Lynge Ejendomme er et selskab, der ejer en erhvervsejendom på Haraldsvej i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Randers

Søndagens coronatal lokalt: Alle positivprocenter i fem kommuner er nu under 1

Randers For abonnenter

Endnu har kun en lille halv snes mennesker fået et sidste hvilested i skoven ved Lykkeshøj

Annonce