Annonce
Sport

Svensker afløser Greve i Randers HK

Martina Thörn skifter fra FC Midtjylland. Foto: Randers HK

Martina Thörn fra FC Midtjylland skifter i næste sæson til Randers HK.

Annonce

Randers: Randers HK skal have helt ny målvogterduo til den kommende sæson.

Både Cecilie Greve og Jovana Risovic forlader klubben, og i stedet bliver det Mathilde Juncker og Martina Thörn, som skal vogte målet for kronjyderne.

Mathilde Juncker blev offentliggjort i sidste uge på en toårig kontrakt, og mandag middag meddeler Randers HK så, at Martina Thörn ligeledes har skrevet en toårig kontrakt.

Den 25-årige svensker har i indeværende sæson ageret reservemålvogter for Sabine Englert i FC Midtjylland, men har altså nu i stedet valgt at skifte til Randers HK. Tidligere har hun stået på mål for Västeråsirsta HF i hjemlandet og norske Glassverket IF.

- Vi har i Martina fået en ærgerrig og talentfuld målvogter. Samarbejdet mellem hende og Mathilde Juncker forventer jeg mig meget af. Martina er meget bevidst om sin styrker og svagheder, og det er første skridt mod at indfri det uomtvistelige potentiale, hun har, siger den kommende Randers HK-træner Niels Agesen.

- Jeg glæder mig til at komme til en traditionsrig klub og ser frem til at skulle spille under Niels Agesen og være med til at starte et ny projekt op i Randers HK, siger Martina Thörn i en pressemeddelelse fra Randers HK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Sport For abonnenter

Status på de lokale hold: Coronaudsættelse i Hornbæk, spøjs talentstime og flot comeback i kortfest

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce